Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca:
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! 6 8,82%
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! 28 41,18%
doresc un forum pur ortodox! 34 50,00%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 16:32:48
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Sincer parinte cred ca vorbim paralel.
Eu unul am spus: BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti!
De ce am spus aceasta? Pentru ca nu tin minte ca BOR sa se fi luat atitudine fata de "emanciparea societatii" la cerintele moderne ale UE!
Si eu ti-am spus ca si eu fac parte din BOR dar nu sunt de acord cu toate astea: homosexualii, prostitutia, erezia, orice pentru avantaje lumesti.
Daca eu as spuna ca toti cei care se numesc Brabete sunt intr-un anumit fel, jignitor, ar fi foarte urat fata de fratia ta, nu crezi? Si nici parintilor dumitale nu li s-ar face vreo cinste, nici bunicilor...! Iarta-ma de comparatia foarte... fortata.

Daca vorbim paralel, este clar ca nu va iesi nimic bun din asta. Sa fii sanatos, sufleteste si trupeste si roaga-te sa-mi dea Domnul iubirea desavarsita! Cand o voi avea nu ma voi mai tulbura atunci cand cineva imi batjocoreste parintii si bunicii!

Acum insa fiindca incep sa ma tulbur (culmea, hai sa dam pe unii afara ca-s sectari fata de BOR, ca sa ramanem noi sa ne certam!!!!), mai bine tac!

Pentru sectarii ce vor vrea sa ia aceste cuvinte in folosul lor le spun: daca va face cineva aceasta se va asemana hienei care pandeste starvul! Ortodox este doar cel care marturiseste si traieste conform Bisericii Ortodoxe! Iar Biserica aceasta este de doua mii de ani, sa nu credeti ca nu a mai vazut hiene pana acum!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ignorati sectantii Lucian008 Secte si culte 1845 04.03.2024 12:36:50
Ce rost are sa postim ? gheorghe roger Intrebari utilizatori 8 18.08.2012 18:56:14
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI alinaR Arta bisericeasca in general 13 28.10.2010 13:06:23
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! ortodox4life Generalitati 0 17.10.2008 09:02:44
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? Ioan_Ciobota Generalitati 8 25.07.2008 08:14:39