Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca:
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! 6 8,82%
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! 28 41,18%
doresc un forum pur ortodox! 34 50,00%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 15:55:35
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Iartati-ma da nu m-am facut inteles! Nu te supui atunci cand prin vorba ta spui ca Sinodul greseste! Daca nu intelegeti asta nu va asteptati sa intelegeti pe parintii duhovnici pe care-i pomeniti. Iartati-ma! Daca mi-ati permite un sfat as zice asa: renuntati sa mai traiti cu spaima la cele ce au sa fie, vedeti de cele ce sunt azi, ca pe cele de maine poate nu le mai apucati! Parca v-am mai spus asta? Nu mai tin minte, poate va confund, iertati-ma! Nu cu rautate spun acestea, sper ca Domnul sa ne ingaduie sa vedem multe inca (pentru a avea timp de pocainta nu spre a deveni mai "stiutori").

Domnul sa ne ocroteasca!
Sincer parinte cred ca vorbim paralel.
Eu unul am spus: BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti!
De ce am spus aceasta? Pentru ca nu tin minte ca BOR sa se fi luat atitudine fata de "emanciparea societatii" la cerintele moderne ale UE!
Dumneata spui ca nu-i o gresala! Dar atunci ce este un lucru bun?
De unde ati scos-o ca eu asi avea vreo spaima de ce o sa fie?
Nici pe departe. Pe mine ma tulbura lipsa de vericalitate. Diplomatia asta caldicica. Sint si ei oameni, sa-i iertam s-i cocolosim sa-i acceptam....
De ce nu a facut-o Pr. Cleopa?
De ce nu a facut-o Pr. Arsenie?
Care dintre noi atunci gresete acesti traitori sau noi?
Eu va inteleg pozitia de preot vis a vis de Biserica si de aceea nu o sa mai continui!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:10:12
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
, in BP femeile poarta fuste si batice; si in Romania, si in America, si in Anglia.
Pocanito spunei pastorului tau sa va uplad-eze ca nu se mai poarta de mult basmale, v-at emancipat si voi!!!

http://www.metacafe.com/watch/189840...rt_chester_ny/
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:18:02
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Desi nu merita, dar pentru linistea ta...fa-ti si tu un forum ortodox. Plateste toate taxele pentru el, asigura-i functionarea zilnica, modereaza-l si ai grija sa fie si traficat. [slabe sanse] Apoi da cu biciul cat vrei; insa o vei face pe banii tai. Acum, deocamdata, faci galagie pe banii altuia, care inca te rabda, caci asa e el, rabdator...Dar nu ai avut nici macar bunul simt sa-i ceri parerea. Poate ca omul s-o fi gandit la ceva cand a lasat loc si pentru alte confesiuni; poate are mai multa experienta ca tine si stie ce face...Dar pentru tine nu conteaza; intri cu pretentii jenibile intr-un ogor unde n-ai muncit .
Bineinteles ca si tu ai putea face ceea ce-mi indici mie...desi tu nu poti decit daca vrea si pastorul sa te dezlege de ascultarea de acum si sa-ti dea o alta!
Dar ai dreptate.
Nu l-am informat pe administrator de ce am sa scriu (probabil voi cereti de fiecare data aprobarea lui) asa ca am sa-l informez chiar acum cu speranta ca ne baneaza ori pe mine ori pe voi...ori poate pe toti! Sincer eu unul nu o sa-i port pica si nici nu ma voi reinregistra nici macar odata darmite de 40 de ori!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:31:26
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
nici nu ma voi reinregistra nici macar odata darmite de 40 de ori!
Oare de ce nu te cred[em]?
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:32:48
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Sincer parinte cred ca vorbim paralel.
Eu unul am spus: BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti!
De ce am spus aceasta? Pentru ca nu tin minte ca BOR sa se fi luat atitudine fata de "emanciparea societatii" la cerintele moderne ale UE!
Si eu ti-am spus ca si eu fac parte din BOR dar nu sunt de acord cu toate astea: homosexualii, prostitutia, erezia, orice pentru avantaje lumesti.
Daca eu as spuna ca toti cei care se numesc Brabete sunt intr-un anumit fel, jignitor, ar fi foarte urat fata de fratia ta, nu crezi? Si nici parintilor dumitale nu li s-ar face vreo cinste, nici bunicilor...! Iarta-ma de comparatia foarte... fortata.

Daca vorbim paralel, este clar ca nu va iesi nimic bun din asta. Sa fii sanatos, sufleteste si trupeste si roaga-te sa-mi dea Domnul iubirea desavarsita! Cand o voi avea nu ma voi mai tulbura atunci cand cineva imi batjocoreste parintii si bunicii!

Acum insa fiindca incep sa ma tulbur (culmea, hai sa dam pe unii afara ca-s sectari fata de BOR, ca sa ramanem noi sa ne certam!!!!), mai bine tac!

Pentru sectarii ce vor vrea sa ia aceste cuvinte in folosul lor le spun: daca va face cineva aceasta se va asemana hienei care pandeste starvul! Ortodox este doar cel care marturiseste si traieste conform Bisericii Ortodoxe! Iar Biserica aceasta este de doua mii de ani, sa nu credeti ca nu a mai vazut hiene pana acum!!!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:34:55
bmd
Guest

Implicit

Nu mai pot eu, despre ce crede un pocanit despre mine!
Hai 41!!!!!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 16:41:48
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit Pocaiyi? Ori catari purtatori de masca crestineasca?

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Nu e vorba de suparare ci de blasfemie!
UIte aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10745
si aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10384
si aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10282

Doriana,
Ca ma superi pe mine personal te iert pentru ca asa ne-a invatat Hristos dar daca o hulesti pe Stapana daca iti bati joc de Sfintele Taine atunci nu se mai pune problema de iertare! Am mai scris si cu alta ocazie. Nu am nimic cu tine ca om. Tu sau oricine altcineva (nu o lua personal) Daca vii si imi ceri ajutorul de ajut. Dar daca tu vii in casa mea si iti bati joc de tot ce am eu mai sfant te gonesc ca pe un caine raios.

Daca cineva v-ar injura mama cum ati reactiona? Ei bine, gandeste-te ca Stapana, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu este MAMA NOASTRA.

" Sfantu-Antonie cel Mare,
Pustnic mult ostenitor,
Ca si Daniil profetul
Fu-nainte vazator.

Stand la rugaciune-odata,
Spaima mare l-a cuprins
S-a-ngrozit Sfantul cu totul
si a izbucnit in plans.

Spaimantati de-acea vedere,
Crestinii din preajma sa
il rugau ca sa le spuna
Pentru ce plangea asa!

suspinand batranul pustnic
Le-a zis:O, fiilor ascultati:
Am vazut cu mare jale
Niste oameni mult spurcati

Ei intrau in cele sfinte
Altarele pangarind
Prigonind credinta sfanta
Pe crestini batjocorind.

M-ati vazut plangand cu ja;e
Si varsand lacrimi fiebinti
Oh, vazui o herghelie
De catari, urati, cumpliti,

nechezand, groaznic, saltau
Biserica inconjurand
Tropaind, sarind intr-insa
Tulburare producand.

Cu draceasca-obraznicie
In Altarul sfant intrau
si fugind pe-acolo-ntr-una
Jertfelnicu-nconjurau.

Cu dobitocesc dispret
Necunascatori jucau
Cu murdarele copite
InAltar mereu loveau.

Tot lovind in Sfanta masa
(Vai) aceste dobitoace
Au facut un zgomot groaznic
Diavolesc, cum stiu a face.

La vederea cea cumplita
Suspinam nemangaiat
Si-tunci iata ce imi spuse
Al Cerului Imparat:

"Din plecarea spre pacate,
O, Antonie al meu
Multi crestini se ratacesc
Si s-or rataci mereu.

Biserica Mea iubita
Cu furie-o vor lovi
pe Jertfelnicul Preasfant
Toata vremea-l vor huli"

Fiii mei iubiti sa stiti:
Catarii mult blestemati
Sunt dusmanii ce-or sa vina:
Eretci si lupi turbati.
Vechi 27.09.2010, 16:45:37
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Si eu ti-am spus ca si eu fac parte din BOR dar nu sunt de acord cu toate astea: homosexualii, prostitutia, erezia, orice pentru avantaje lumesti.
Daca eu as spuna ca toti cei care se numesc Brabete sunt intr-un anumit fel, jignitor, ar fi foarte urat fata de fratia ta, nu crezi? Si nici parintilor dumitale nu li s-ar face vreo cinste, nici bunicilor...! Iarta-ma de comparatia foarte... fortata.!!!
E o mica mare diferenta!
Cind eu am atacat o parte a BOR (iar atacat este mult pentru ca efectiv am facut o constatare la fel puteam spune ca astazi ploua fara sa fie o jignire pt nimeni) dumneata te puteai simtii jignit doar daca faci parte din acea parte! Dupa declaratia de mai sus insa se pare ca nu!
Daca spuneam ca parintii dumitale sint niste lepadaturi era altceva. Neamul nu ti-l alegi, nu te poti dezice de singele tau in timp ce biserica, secta sau care parte din biserica, DA!
Cum spuneam nu va cer acest lucru pentru ca stiu mai multe decit se pare ca stiu!
Parerea mea este ca ce ar trebuii Dumnezeu sa va dea in primul rind este un pic de detasare, capacitatea de a nu considera totul un atac la persoana...ca nu este!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 17:03:35
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Neamul nu ti-l alegi, nu te poti dezice de singele tau in timp ce biserica, secta sau care parte din biserica, DA!
[...]
Parerea mea este ca ce ar trebuii Dumnezeu sa va dea in primul rind este un pic de detasare, capacitatea de a nu considera totul un atac la persoana...ca nu este!
Daca trupului ii tai un picior te superi ca plange si mana? Si cine te-a numit chirurg de serviciu? Domnul meu, esti in ratacire in ceea ce priveste Biserica-Trupul lui Hristos. Ai imprumutat in gandire tocmai aceasta perspectiva sectara a neoprotestantismului! Iarta-ma si lasa-ma!

Ma faci sa-mi para rau ca am votat! Se arata, din mila Lui, ca pe langa sectari avem si "grabiti in vorbire spre mandrie", care ar trebui temperati. Cum se poate face asta? Simplu, tehnica "pasului inapoi". Despre faptul ca stam de vorba... deja ma caiesc, sincer!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 17:41:51
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Daca trupului ii tai un picior te superi ca plange si mana? Si cine te-a numit chirurg de serviciu? Domnul meu, esti in ratacire in ceea ce priveste Biserica-Trupul lui Hristos. Ai imprumutat in gandire tocmai aceasta perspectiva sectara a neoprotestantismului! Iarta-ma si lasa-ma!

Ma faci sa-mi para rau ca am votat! Se arata, din mila Lui, ca pe langa sectari avem si "grabiti in vorbire spre mandrie", care ar trebui temperati. Cum se poate face asta? Simplu, tehnica "pasului inapoi". Despre faptul ca stam de vorba... deja ma caiesc, sincer!
Stati linistit preacucernice asta-i ultimul meu mesaj aici: M-am convins ca nu se poate discuta pe forum asa ca va las pe dumeavoastra sa o faceti, poate vorbiti aceeasi limba cu cei de aici!
Vai si amar Romanie!
Rog pe toti sa ma ierte si rog administratorul sa-mi stearga contul!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ignorati sectantii Lucian008 Secte si culte 1845 04.03.2024 12:36:50
Ce rost are sa postim ? gheorghe roger Intrebari utilizatori 8 18.08.2012 18:56:14
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI alinaR Arta bisericeasca in general 13 28.10.2010 13:06:23
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! ortodox4life Generalitati 0 17.10.2008 09:02:44
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? Ioan_Ciobota Generalitati 8 25.07.2008 08:14:39