![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 8,82% |
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
28 | 41,18% |
doresc un forum pur ortodox! |
34 | 50,00% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul am spus: BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti! De ce am spus aceasta? Pentru ca nu tin minte ca BOR sa se fi luat atitudine fata de "emanciparea societatii" la cerintele moderne ale UE! Dumneata spui ca nu-i o gresala! Dar atunci ce este un lucru bun? De unde ati scos-o ca eu asi avea vreo spaima de ce o sa fie? Nici pe departe. Pe mine ma tulbura lipsa de vericalitate. Diplomatia asta caldicica. Sint si ei oameni, sa-i iertam s-i cocolosim sa-i acceptam.... De ce nu a facut-o Pr. Cleopa? De ce nu a facut-o Pr. Arsenie? Care dintre noi atunci gresete acesti traitori sau noi? Eu va inteleg pozitia de preot vis a vis de Biserica si de aceea nu o sa mai continui! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.metacafe.com/watch/189840...rt_chester_ny/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar ai dreptate. Nu l-am informat pe administrator de ce am sa scriu (probabil voi cereti de fiecare data aprobarea lui) asa ca am sa-l informez chiar acum cu speranta ca ne baneaza ori pe mine ori pe voi...ori poate pe toti! Sincer eu unul nu o sa-i port pica si nici nu ma voi reinregistra nici macar odata darmite de 40 de ori! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca eu as spuna ca toti cei care se numesc Brabete sunt intr-un anumit fel, jignitor, ar fi foarte urat fata de fratia ta, nu crezi? Si nici parintilor dumitale nu li s-ar face vreo cinste, nici bunicilor...! Iarta-ma de comparatia foarte... fortata. Daca vorbim paralel, este clar ca nu va iesi nimic bun din asta. Sa fii sanatos, sufleteste si trupeste si roaga-te sa-mi dea Domnul iubirea desavarsita! Cand o voi avea nu ma voi mai tulbura atunci cand cineva imi batjocoreste parintii si bunicii! Acum insa fiindca incep sa ma tulbur (culmea, hai sa dam pe unii afara ca-s sectari fata de BOR, ca sa ramanem noi sa ne certam!!!!), mai bine tac! Pentru sectarii ce vor vrea sa ia aceste cuvinte in folosul lor le spun: daca va face cineva aceasta se va asemana hienei care pandeste starvul! Ortodox este doar cel care marturiseste si traieste conform Bisericii Ortodoxe! Iar Biserica aceasta este de doua mii de ani, sa nu credeti ca nu a mai vazut hiene pana acum!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai pot eu, despre ce crede un pocanit despre mine!
Hai 41!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" Sfantu-Antonie cel Mare, Pustnic mult ostenitor, Ca si Daniil profetul Fu-nainte vazator. Stand la rugaciune-odata, Spaima mare l-a cuprins S-a-ngrozit Sfantul cu totul si a izbucnit in plans. Spaimantati de-acea vedere, Crestinii din preajma sa il rugau ca sa le spuna Pentru ce plangea asa! suspinand batranul pustnic Le-a zis:O, fiilor ascultati: Am vazut cu mare jale Niste oameni mult spurcati Ei intrau in cele sfinte Altarele pangarind Prigonind credinta sfanta Pe crestini batjocorind. M-ati vazut plangand cu ja;e Si varsand lacrimi fiebinti Oh, vazui o herghelie De catari, urati, cumpliti, nechezand, groaznic, saltau Biserica inconjurand Tropaind, sarind intr-insa Tulburare producand. Cu draceasca-obraznicie In Altarul sfant intrau si fugind pe-acolo-ntr-una Jertfelnicu-nconjurau. Cu dobitocesc dispret Necunascatori jucau Cu murdarele copite InAltar mereu loveau. Tot lovind in Sfanta masa (Vai) aceste dobitoace Au facut un zgomot groaznic Diavolesc, cum stiu a face. La vederea cea cumplita Suspinam nemangaiat Si-tunci iata ce imi spuse Al Cerului Imparat: "Din plecarea spre pacate, O, Antonie al meu Multi crestini se ratacesc Si s-or rataci mereu. Biserica Mea iubita Cu furie-o vor lovi pe Jertfelnicul Preasfant Toata vremea-l vor huli" Fiii mei iubiti sa stiti: Catarii mult blestemati Sunt dusmanii ce-or sa vina: Eretci si lupi turbati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cind eu am atacat o parte a BOR (iar atacat este mult pentru ca efectiv am facut o constatare la fel puteam spune ca astazi ploua fara sa fie o jignire pt nimeni) dumneata te puteai simtii jignit doar daca faci parte din acea parte! Dupa declaratia de mai sus insa se pare ca nu! Daca spuneam ca parintii dumitale sint niste lepadaturi era altceva. Neamul nu ti-l alegi, nu te poti dezice de singele tau in timp ce biserica, secta sau care parte din biserica, DA! Cum spuneam nu va cer acest lucru pentru ca stiu mai multe decit se pare ca stiu! Parerea mea este ca ce ar trebuii Dumnezeu sa va dea in primul rind este un pic de detasare, capacitatea de a nu considera totul un atac la persoana...ca nu este! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma faci sa-mi para rau ca am votat! Se arata, din mila Lui, ca pe langa sectari avem si "grabiti in vorbire spre mandrie", care ar trebui temperati. Cum se poate face asta? Simplu, tehnica "pasului inapoi". Despre faptul ca stam de vorba... deja ma caiesc, sincer! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vai si amar Romanie! Rog pe toti sa ma ierte si rog administratorul sa-mi stearga contul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 12:36:50 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 13:06:23 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|