View Single Post
Vechi 16.11.2010, 22:13:46
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Zaharia, nici nu mi-a trecut prin cap sa judec, doar ca m-am gandit ca acele idei postate nu sunt in spiritul Ortodox. Atat! Fiecare are libertatea sa aleaga.Nu pozez in bun crestin, mai am mult pana acolo. Mai mult, pana in ceasul din urma trebuie sa avem constiinta treaza. Doamne ajuta! Nu credeam ca am pus paie pe foc. Nu am avut intentia asta.Totusi, ma repet, postarea nu era in spirit ortodox.

Ce frumos te scuzi cind este vorba de tine ! Ce eleganta esti si ce scuze tari iti alegi : postarea nu era in spirit... Ce miloasa esti cu tine !
Pacat, aveam alta parere.........
Pt. mine este suficient atit ! Asa fac toti care nu au frontiere pt. nimic, nici chiar pt. ei . A se vedea sensul real al cuvintului frontiere = rigori !

Nu am vrut sa te supar ci doar sa te cert deoarece si tu esti dintre cei care au 2 ocale in acelasi suflet ! Si parca ti-am mai spus-o pe aceasta direct sau indirect .

,,Pina la sfirsitul tuturor lucrurilor putin oameni se dovedesc a fi asa cum trebuie sa fie (drepti si sa marturiseasca numai adevarul !)"- ANONIMUS