![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce frumos te scuzi cind este vorba de tine ! Ce eleganta esti si ce scuze tari iti alegi : postarea nu era in spirit... Ce miloasa esti cu tine ! Pacat, aveam alta parere......... Pt. mine este suficient atit ! Asa fac toti care nu au frontiere pt. nimic, nici chiar pt. ei . A se vedea sensul real al cuvintului frontiere = rigori ! Nu am vrut sa te supar ci doar sa te cert deoarece si tu esti dintre cei care au 2 ocale in acelasi suflet ! Si parca ti-am mai spus-o pe aceasta direct sau indirect . ,,Pina la sfirsitul tuturor lucrurilor putin oameni se dovedesc a fi asa cum trebuie sa fie (drepti si sa marturiseasca numai adevarul !)"- ANONIMUS
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta apropos de faptul cu cine te cunoaste . Nu fi ridicola gratuit ; desigur ca aceia te cunosc real si desavirsit , eu ma refeream ca te cunosc vis-a-vis de activitatea pe forum . Mai era nevoie sa precizez ? Prin duritate crezi ca ai gresit ? Hm, ai gresit prin orice dar nu prin judecare, nu ? Si esti inca senina ! Ce pot sa mai zic , frumos, nu ? Sau crezi ca daca ai pareri la care ti judecarea este scuzata ? Pai parca nu asta este optica pe acest forum ? In sfirsit , constat ca esti asa, moale si gingasa cu tine insuti si ca folosesti bine formulele crestine de salut ! Este doar treba ta ! Chiar asa, eu nu sunt mamica ! Ia sa vedem , mie imi reuseste ? : daca am gresit imi cer iertare ! D.zeu sa te binecuvinteze cu pace si discernamint duhovnicesc ! Poate ca da ...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|