View Single Post
Vechi 07.12.2010, 21:49:00
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
De când vă pasă vouă protestanților de „pozitia oficiala a BOR” ?
Daca taceai filosof ramineai da asa este cand te scarpina talentu apologetic.Problema serioasa nu este de ce ma preocupa pe mine protestant pozitia BOR ci de ce nu te preocupa pe tine ortodox pozitia BOR.

Citez din spusele tale:,, S-a mai discutat despre asta. Sfinții nu-i alege Biserica ci Hristos. Dacă trupul a fost găsit neputrezit și așa a rămas și după dezlegarea preoților atunci e Sfânt și cu asta basta."

Conform celor spuse de tine Hristos,Capul Bisericii,alege sfintii,preotii doar constata un singur aspect(neputrezirea)si apoi pronunta canonizarea.Esti la un pas de erezie amice.
Ia de la un protestant sa citesti ceea ce trebuia sa stii>conditiile canonizarii .Macar eu am avut bunul-simt sa nu zic nimic categoric cand ai dat ca exemplu de sfant pe cineva care nu este declarat asa de Biserica din care faci parte.

Ba am incercat,discret,sa-ti spun ca esti pe nispuri miscatoare cu acest gen de afirmatii categorice care contrazic invatura Bisericii Ortodoxe in materie.Da tu,ca un vajnic apologet,in loc sa citesti cu atentie, ai binevoit sa ma pui la punct pe un ton arogant.Multam cone dar sa te mai uiti si in oglinda.Din cand in cand.

Last edited by Scotsman; 07.12.2010 at 21:51:22.