Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 06.06.2011, 20:45:28
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau sa las impresia ca sunt pro-divort.. ca nu sunt. Cred ca femeia trebuie sa lupte pt casnicia ei si mai cred ca daca are forta sa treaca peste infidelitati, trebuie sa faca si asta.
Doar mi-a lasat un gust amar mesajul:
Citat:
În prealabil postat de machho Vezi mesajul
Sunt de acord cu d-vstra'..."este absurd sa' stati cu un barbat care inseala si bate ( pe bune!!?, scuze de indrazneala',sau va' referiti la general). Ma' rog...iarta'-ma' pe mine nepriceputul,Doamne( undeva ma' refeream doar la faptul ca' eu daca' a-si fi in locul aceluia,a-si prefera ca sotia mea sa' lupte pt. mine,cu rugaciuni, cu explicatii,cu exemple...ca eu sa' ma trezesc, si atunci ca multumire,cu siguranta' o iubeam si mai mult.
E foarte egocentric.

Mai ales ca inainte a spus:
Citat:
În prealabil postat de machho Vezi mesajul
''Niciodata sa nu dai sfat nimanui, pana cand nu l-ai trait tu! Cel ce da' sfat, dar el nu l-a trait,este ca izvorul de apa pictat pe perete. Iar cel care vorbeste din experienta sa, seamana cu un izvor de apa vie!'' pr.Cleopa Ilie

Si acum intreb pe Macho: ai fost in situatia respectiva? Si te-ai rugat pentru ea?
Sau cum?

Am prietene care au ramas in casnicii cu soti infideli. De dragul copiilor. I-au iertat.. si ii tot iarta. Credeti ca au parte de iubire? Sau de recunostinta?
Eu sunt uimita si nu inteleg puterea lor de rabdare! Pentru mine sunt adevarate eroine.

Am prietena a carui sot a strans-o de gat in fata copilului de trei ani. Nu a omorat-o pt ca a sarit copilul! Si amandoi sunt oameni scoliti, cu functii directoriale (adica nu provin dintr-o patura sociala de la baza societatii).

Nu este posibil pentru oricare femeie sa se roage pt sotul abuziv sau infidel. Nu poti institui o astfel de recomandare generala pt ca pur si simplu o astfel de femeie este mai aproape de moarte (de iad) decat de viata.
Reply With Quote