Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2011, 16:57:18
machho's Avatar
machho machho is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Eforie N
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Daca biserica dezleaga casatoria pentru adulter ( si pentru orice desigur si inca de 3 ori), inseamna ca se poate dezlega.Ca doar nu incalca tocmai biserica cuvantul Domnului.

Din contra, Iisus a spus sa cercetam! Nu sa nu cercetam.

In ceea ce priveste sarpele pe care il invocati din fiecare casa, e simplu. Daca tot avem fiecare "sarpele" nostru, si nu constientizam ca e sarpe, de ce sa mai crestem inca unul care stim clar ca-i sarpe? Fiecare cu serparia lui domnule Machho! Imi ajung probleme mele, de ce sa mi le asum si pe ale altuia, numai ca sa-mi umplu timpul, cu un barbat care ma inseala si ma bate mar? E absurd din punctul meu de vedere.
Sunt de acord cu d-vstra'..."este absurd sa' stati cu un barbat care inseala si bate ( pe bune!!?, scuze de indrazneala',sau va' referiti la general). Ma' rog...iarta'-ma' pe mine nepriceputul,Doamne( undeva ma' refeream doar la faptul ca' eu daca' a-si fi in locul aceluia,a-si prefera ca sotia mea sa' lupte pt. mine,cu rugaciuni, cu explicatii,cu exemple...ca eu sa' ma trezesc, si atunci ca multumire,cu siguranta' o iubeam si mai mult.Ganditi-va' putin,Iisus Hristos,nu a patimit pt. noi, atunci poate ca' asta e crucea celui care ia bataie si e inselat.( eu a-si fi preferat sa' ma insele si sa' ma bata'..dar sa' stiu ca Domnul ma' mangaie.Undeva se spune, in zile de necaz nu cautati ajutor de la oameni,ca Domnul sa' va' poata' mangaia).Sincer, eu nu invoc nici un sarpe, dar stiu de la bunici ca' spuneau:fiecare casa' are sarpele lui,o fi doar la tara', ca' na la bloc unde sa' locuiasca' "serparul".Acum...despre celalalt "sarpe"...care va' mananca' zilele..."strivitii capul",daca' nu puteti duce aceasta' cruce, pt. ca este o cruce sa' stiti,precum e si la altii,poate cu probleme de sanatate,poate in lipsuri si saracie,poate in singuratate.

dar D-na Melissa, haideti sa' ne amintim din Noul Testament : unde spune,Iisus, cercetati. Cand EL, si lui Toma i-a spus "adu degetul tau incoace si pune-l in coasta mea"...cu un "ton" de ...crede si nu cerceta. Si apoi,daca' trebuie sa' ne luam dupa' biserica' cu ..pana' la 3 dezlegari(cum a-ti spus,eu stiam ca biserica face pana la 3 cununii,ori adulterul e putin diferit,corect!?)atunci de ce sa' nu ne luam dupa' biserica',care tot ea ne invata'.."Credeti si nu cercetati). D-vstra' faceti precum doriti,dar eu CRED DOAMNE..ajuta' necredintei mele. Doamne ajuta'.

Last edited by machho; 06.06.2011 at 17:01:19.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08