Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2011, 20:45:28
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau sa las impresia ca sunt pro-divort.. ca nu sunt. Cred ca femeia trebuie sa lupte pt casnicia ei si mai cred ca daca are forta sa treaca peste infidelitati, trebuie sa faca si asta.
Doar mi-a lasat un gust amar mesajul:
Citat:
În prealabil postat de machho Vezi mesajul
Sunt de acord cu d-vstra'..."este absurd sa' stati cu un barbat care inseala si bate ( pe bune!!?, scuze de indrazneala',sau va' referiti la general). Ma' rog...iarta'-ma' pe mine nepriceputul,Doamne( undeva ma' refeream doar la faptul ca' eu daca' a-si fi in locul aceluia,a-si prefera ca sotia mea sa' lupte pt. mine,cu rugaciuni, cu explicatii,cu exemple...ca eu sa' ma trezesc, si atunci ca multumire,cu siguranta' o iubeam si mai mult.
E foarte egocentric.

Mai ales ca inainte a spus:
Citat:
În prealabil postat de machho Vezi mesajul
''Niciodata sa nu dai sfat nimanui, pana cand nu l-ai trait tu! Cel ce da' sfat, dar el nu l-a trait,este ca izvorul de apa pictat pe perete. Iar cel care vorbeste din experienta sa, seamana cu un izvor de apa vie!'' pr.Cleopa Ilie

Si acum intreb pe Macho: ai fost in situatia respectiva? Si te-ai rugat pentru ea?
Sau cum?

Am prietene care au ramas in casnicii cu soti infideli. De dragul copiilor. I-au iertat.. si ii tot iarta. Credeti ca au parte de iubire? Sau de recunostinta?
Eu sunt uimita si nu inteleg puterea lor de rabdare! Pentru mine sunt adevarate eroine.

Am prietena a carui sot a strans-o de gat in fata copilului de trei ani. Nu a omorat-o pt ca a sarit copilul! Si amandoi sunt oameni scoliti, cu functii directoriale (adica nu provin dintr-o patura sociala de la baza societatii).

Nu este posibil pentru oricare femeie sa se roage pt sotul abuziv sau infidel. Nu poti institui o astfel de recomandare generala pt ca pur si simplu o astfel de femeie este mai aproape de moarte (de iad) decat de viata.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08