View Single Post
Vechi 09.09.2011, 00:57:14
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndyTh Vezi mesajul
Modernizare inseamna evolutie. Inclusiv copilul evolueaza sub aspectul moralitatii strans legat de cel cognitiv. E grav daca consideri ca nu poti evolua sub acest aspect.
Din pacate homosexualii nu-si dau seama ca involueaza, ca ajung mai rai decat animalele!
Citat:
Eu personal SPER din tot sufletul ca in fiecare an sa fiu din ce in ce mai "moderna" in ceea ce priveste moralitatea si nu numai. Pentru mine, sotul si copiii mei, dar si pentru oamenii cu care lucrez.
Cata abnegatie in in slujba lui satana! Adica atunci cand nu te poti adapta principiilor sanatoase ortodoxe, incepi sa schimbi principiile, sustinand ca strugurii sfinteniei sunt... acri! Stii ca si vulpea din snoavele noastre la fel procedeaza.

Citat:
Spui ca in Occident exista o grava departare de Dumnezeu: ce inseamna asta, fii te rog mai specific. Din punct de vedere religios cred ca e o afirmatie destul de grava asa ca trebuie sa o justifici (adica dovezi clare, nu doar opinii nefondate).
Postarea ta este una dintre dovezile ca lumea s-a indepartat de Dumnezeu.

Citat:
PS: Homosexualitatea este o stare innascuta a unei persoane. PUNCT! Asta o spun studiile neuropsihologice.
Asta o spun cei care vor sa promoveze homosexualitatea. Punct. Am postat la inceputul acestui topic niste linkuri utile de la www. homosexualitatea.ro in acest sens.

Citat:
Asa ca homofobii care cred ca traiesc sub legea lui Dumnezeu, n-au decat sa vocifereze cat vor, nu sunt in masura sub nici o forma sa-si dea cu parerea peste un om de stiinta in astfel de arii- pacat doar ca ingradesc dreptul la o viata decenta a altora.
Cel intelept se bucura atunci cand primesc un sfat sanatos, in spiritul moralei crestine. Cel care se conduce dupa alte legi, nu numai ca nu asculta, dar il si uraste pe cel care-i da un asemenea sfat. Si tot el are orgoliul ranit si se considera o victima a ,,homofobilor''.

Citat:
Nu erau prejudecatile, judecatile, barfa pacat?
Hopa! Te intereseaza notiunea de pacat! Unde scrie ca a lua atitudine impotriva pacatului este pacat? Este pacat sa te las sa promovezi homosexualitatea si sa nu zic nimic.