Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2011, 00:57:14
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndyTh Vezi mesajul
Modernizare inseamna evolutie. Inclusiv copilul evolueaza sub aspectul moralitatii strans legat de cel cognitiv. E grav daca consideri ca nu poti evolua sub acest aspect.
Din pacate homosexualii nu-si dau seama ca involueaza, ca ajung mai rai decat animalele!
Citat:
Eu personal SPER din tot sufletul ca in fiecare an sa fiu din ce in ce mai "moderna" in ceea ce priveste moralitatea si nu numai. Pentru mine, sotul si copiii mei, dar si pentru oamenii cu care lucrez.
Cata abnegatie in in slujba lui satana! Adica atunci cand nu te poti adapta principiilor sanatoase ortodoxe, incepi sa schimbi principiile, sustinand ca strugurii sfinteniei sunt... acri! Stii ca si vulpea din snoavele noastre la fel procedeaza.

Citat:
Spui ca in Occident exista o grava departare de Dumnezeu: ce inseamna asta, fii te rog mai specific. Din punct de vedere religios cred ca e o afirmatie destul de grava asa ca trebuie sa o justifici (adica dovezi clare, nu doar opinii nefondate).
Postarea ta este una dintre dovezile ca lumea s-a indepartat de Dumnezeu.

Citat:
PS: Homosexualitatea este o stare innascuta a unei persoane. PUNCT! Asta o spun studiile neuropsihologice.
Asta o spun cei care vor sa promoveze homosexualitatea. Punct. Am postat la inceputul acestui topic niste linkuri utile de la www. homosexualitatea.ro in acest sens.

Citat:
Asa ca homofobii care cred ca traiesc sub legea lui Dumnezeu, n-au decat sa vocifereze cat vor, nu sunt in masura sub nici o forma sa-si dea cu parerea peste un om de stiinta in astfel de arii- pacat doar ca ingradesc dreptul la o viata decenta a altora.
Cel intelept se bucura atunci cand primesc un sfat sanatos, in spiritul moralei crestine. Cel care se conduce dupa alte legi, nu numai ca nu asculta, dar il si uraste pe cel care-i da un asemenea sfat. Si tot el are orgoliul ranit si se considera o victima a ,,homofobilor''.

Citat:
Nu erau prejudecatile, judecatile, barfa pacat?
Hopa! Te intereseaza notiunea de pacat! Unde scrie ca a lua atitudine impotriva pacatului este pacat? Este pacat sa te las sa promovezi homosexualitatea si sa nu zic nimic.
Vechi 09.09.2011, 06:55:38
Gast84 Gast84 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Din pacate homosexualii nu-si dau seama ca involueaza, ca ajung mai rai decat animalele!

Cata abnegatie in in slujba lui satana! Adica atunci cand nu te poti adapta principiilor sanatoase ortodoxe, incepi sa schimbi principiile, sustinand ca strugurii sfinteniei sunt... acri! Stii ca si vulpea din snoavele noastre la fel procedeaza.

Postarea ta este una dintre dovezile ca lumea s-a indepartat de Dumnezeu.

Asta o spun cei care vor sa promoveze homosexualitatea. Punct. Am postat la inceputul acestui topic niste linkuri utile de la www. homosexualitatea.ro in acest sens.

Cel intelept se bucura atunci cand primesc un sfat sanatos, in spiritul moralei crestine. Cel care se conduce dupa alte legi, nu numai ca nu asculta, dar il si uraste pe cel care-i da un asemenea sfat. Si tot el are orgoliul ranit si se considera o victima a ,,homofobilor''.

Hopa! Te intereseaza notiunea de pacat! Unde scrie ca a lua atitudine impotriva pacatului este pacat? Este pacat sa te las sa promovezi homosexualitatea si sa nu zic nimic.
Si asa faceti voi. Cand vedeti ceva care nu vi se pare in regula dati vina pe Satana si pe slujitorii lui. ¿cum o sa incepeti sa va asumati propriile consecinte a actelor voastre, cand voi dati vina mereu pe altii?
Vechi 09.09.2011, 10:43:19
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gast84 Vezi mesajul
Si asa faceti voi. Cand vedeti ceva care nu vi se pare in regula dati vina pe Satana si pe slujitorii lui. ¿cum o sa incepeti sa va asumati propriile consecinte a actelor voastre, cand voi dati vina mereu pe altii?

Amigo, ai gasit scris undeva de mine ca am dat vina pe diavol? Hai sa privim putin spre Statele Unite, tara cu cea mai mare democratie si libertate din lume. Ce, acolo homosexualii sunt priviti bine? Sunt TOLERATI, dar NU ACCEPTATI! Ai aflat tu de un senator sau congresman homosexual? Ai auzit tu vreodata de un primar sau guvernator americam homosexual? NU, pt ca nu au asa ceva.Sau macar la voi in Spania? Aveti homosexuali in functii de conducere ale statului.Iti spun eu ca nu. Am si eu o sora in Spania de 6 ani si stiu si eu cum merg treburile la voi. Poti sa-mi zici DE CE?
Vechi 09.09.2011, 11:44:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

S-unt niș-te bou,
Vechi 09.09.2011, 14:10:22
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
S-unt niș-te bou,
Nu-i prima data cand ma faci sa rad copilareste de bine. Arunci cu apa rece? Sau esti responsabil cu punctul pe i, sarea si piperul?
Unde-i detectorul de trolli?
Vechi 09.09.2011, 14:12:59
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

@AndyTH: daca alteram celula de baza a societatii care e familia, spune-mi, ce reper ne mai luam? Pana unde putem merge cu permisivitatea? Daca se legalizeaza casatoriile homosexuale, de ce nu s-ar legaliza si cele poligame? oricum am modificat conceptul de familie,nu? Ti se pare corect sa se legalizeze homosexualitatea nu si poligamia sau poliandria? Daca e normala legatura intre doi barbati, nu vad de ce n-ar fi normala si legatura intre doi barbati si o femeie. Acceptam mariajul acestora in 3 sau in 4, 5 ... "n" ? Cum definim "familia"? Cum trebuie sa schimbe instanta judecatoreasca conceptul de casatorie? Hai sa te vad cat de lipsita de prejudecati esti.

Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 14:19:30.
Vechi 09.09.2011, 14:46:14
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
@AndyTH: daca alteram celula de baza a societatii care e familia, spune-mi, ce reper ne mai luam? Pana unde putem merge cu permisivitatea? Daca se legalizeaza casatoriile homosexuale, de ce nu s-ar legaliza si cele poligame? oricum am modificat conceptul de familie,nu? Ti se pare corect sa se legalizeze homosexualitatea nu si poligamia sau poliandria? Daca e normala legatura intre doi barbati, nu vad de ce n-ar fi normala si legatura intre doi barbati si o femeie. Acceptam mariajul acestora in 3 sau in 4, 5 ... "n" ? Cum definim "familia"? Cum trebuie sa schimbe instanta judecatoreasca conceptul de casatorie? Hai sa te vad cat de lipsita de prejudecati esti.
Astept raspuns la intrebarea pe care ti-am pus-o! Defineste-mi conceptul de familie! Nu spun ca doi barbati sau doua femei n-ar fi capabili(e) sa creasca un copil, ci de implicatiile psiho-sociale pe care le va resimti copilul. Daca consideri ca aceasta situatie e corecta si morala, atunci nu vad de ce copilul n-ar putea accepta si 3 parinti (adulti), de ce nu e normal? Daca vei spune ca esti doar pro-monogamie, inseamna ca esti plina de prejudecati, insa vii cu un tupeu usor obraznic, sa critici pe altii ca au prejudecati, cand noi gandim in principiu. Un cuplu gay care adopta un copil e un cuplu egoist, care se gandeste in primul rand la nevoia lor de a fi parinti, de a oferi iubire, nu la psiho-drama pe care o va resimti copilul, atunci cand va constientiza care e firescul in societatea in care traieste, iar indoctrinarea cu "puiule, oamenii au mentalitati retrograde", va fi egala cu 0.

Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 15:09:02.
Vechi 09.09.2011, 14:33:14
AndyTh AndyTh is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.09.2011
Cool Mda...iar doar pareri care se vor a fi adevaruri - antonia p

Cum cineva vede peste niste versete nefondate stiintific inseamna ca este in slujba satanei?
In cazul asta stiinta si oamenii de stiinta sunt instrumente ale satanei, nu?
Nu promovez homosexualismul ci pur si simplu sustin dreptul persoanelor la dragoste si fericire. Ce e rau in asta? Mai bine decat ura si discriminarea.

Ce e rau in ultima afirmatie ca sunt interesata de notiunea de pacat? Nici macar nu mi-ai raspuns, mi-ai trantat doar o afirmatie care se vroia a fi ironica. Nu sunt religioasa sunt spirituala. Deci, pot sa am vreo lamurire concreta la ce am postat? Fara replici nesustinute?

NU mi-ai raspuns concret la nici o afirmatie, inca o dovada ca sunteti foarte aprigi in a arunca cu pietre dar fara nici o baza. Doar m-ai asociat cu opera satanei si ca promovez homosexualismul. Si cum e legat homosexualismul de involutia catre starea animalica?

Si inca nu am primit lamurire cum de stiti voi cei care folositi cuvantul intelept, ca persoanele de acelasi sex adopta copii ca sa intretina relatii sexuale cu ei?
Vechi 09.09.2011, 21:23:50
ioan_strainul
Guest

Arrow homo----maricoñ

Citat:
Cum cineva vede peste niste versete nefondate stiintific inseamna ca este in slujba satanei?
In cazul asta stiinta si oamenii de stiinta sunt instrumente ale satanei, nu?
Nu promovez homosexualismul ci pur si simplu sustin dreptul persoanelor la dragoste si fericire. Ce e rau in asta? Mai bine decat ura si discriminarea.

Ce e rau in ultima afirmatie ca sunt interesata de notiunea de pacat? Nici macar nu mi-ai raspuns, mi-ai trantat doar o afirmatie care se vroia a fi ironica. Nu sunt religioasa sunt spirituala. Deci, pot sa am vreo lamurire concreta la ce am postat? Fara replici nesustinute?

NU mi-ai raspuns concret la nici o afirmatie, inca o dovada ca sunteti foarte aprigi in a arunca cu pietre dar fara nici o baza. Doar m-ai asociat cu opera satanei si ca promovez homosexualismul. Si cum e legat homosexualismul de involutia catre starea animalica?

Si inca nu am primit lamurire cum de stiti voi cei care folositi cuvantul intelept, ca persoanele de acelasi sex adopta copii ca sa intretina relatii sexuale cu ei?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Cei care nu cred In Biblie care este cuvIntul Lui Dumnezeu grait prin Sf. poororoci mai bine sa nici nu vorbeasca de Dumnezeu.
Nu scrie In Biblie ca la facerea lumi Dumnezeu a spus sa FACEM ceia ce Inseamna ca nu esa singur era de fata Duhul SfInt si Hristos , OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA .
ACUM VA iNTREB PE VOI CI DESTEPTI SI LUMINATI DE CINE DE deavol credeti ca dumnezeu a creat omul fara ca sa stie ce face sau si Dumnezeu dupa voi este ne stiutor ce este bine si ce nu sau cum sa faca omul dragoste cu alt om, vai vai voau ca va cIstigat anticristu si veti cadea odata ce el si cu toate slugile lui.

De ce ar avea nevoie sa adopteze copii doua lezbi sai doi maricoñ fac operatie si ii insemineaza si despues operatie si nastere prin cezariana nu ¿¿¿¿¿&iquest ;
Vechi 09.09.2011, 22:21:00
Dasy de Mara Dasy de Mara is offline
Member

Data înregistrării: 28.12.2010
Locație: Nürnberg
Send a message via Skype™ to Dasy de Mara
Post Homosexualitatea

Vai de copii, care sunt infiati de homosexuali!!!!! De ce nu-si fac ei copii?! Ei fug de responsabilitate, ei rastoarna pur si simplu legile lui Dumnezeu, dar sunt ca idolii, care au gura si nu pot sa vorbeasca, ochi si nu pot sa vada, urechi si nu pot sa auda..., sa faca atunci ei copii, fara a face insamantare artificiala. Sa-si vada neputinta si sa se lase de aceasta orgie, SA SE GANDEASCA IN PRIMUL RAND CE AR FACE DACA AR STA FATA IN FATA CU DUMNEZEU, CE I-AR SPUNE, OARE NU SE TEM DELOC? Ar trebui sa le faca cineva clar, ca se razvratesc impotriva Lui Dumnezeu. INFRICOSATOR, INFRICOSATOR;:::::::::

__________________________________________________ ______________________
Doamne si Bunule Dumnezeu, asculta rugaciunile macar a pusnicilor care se nevoiesc cu nevoita aspra si nu lasa Chipul si Asemanarea Ta sa rataceasca pana intratat.

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Cei care nu cred In Biblie care este cuvIntul Lui Dumnezeu grait prin Sf. poororoci mai bine sa nici nu vorbeasca de Dumnezeu.
Nu scrie In Biblie ca la facerea lumi Dumnezeu a spus sa FACEM ceia ce Inseamna ca nu esa singur era de fata Duhul SfInt si Hristos , OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA .
ACUM VA iNTREB PE VOI CI DESTEPTI SI LUMINATI DE CINE DE deavol credeti ca dumnezeu a creat omul fara ca sa stie ce face sau si Dumnezeu dupa voi este ne stiutor ce este bine si ce nu sau cum sa faca omul dragoste cu alt om, vai vai voau ca va cIstigat anticristu si veti cadea odata ce el si cu toate slugile lui.

De ce ar avea nevoie sa adopteze copii doua lezbi sai doi maricoñ fac operatie si ii insemineaza si despues operatie si nastere prin cezariana nu ¿¿¿¿¿&iquest ;
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
SUA si Homosexualitatea Diana67 Homosexualitatea 132 11.12.2015 18:35:30
Homosexualitatea in viitor SylverCheetah53 Homosexualitatea 41 29.07.2010 11:28:09
Homosexualitatea NTatiana Intrebari utilizatori 5 10.03.2010 21:23:56