View Single Post
Vechi 15.09.2011, 18:19:59
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Am spus eu că se? Nu, stimabile, spuneam că e vorba de valoarea simbolică a pâinii dospite respectiv a azimilor.
Trices, Sf. Chiril nu e singurul care a comentat Vechiul Testament. Ca să ști și tu, ei evaluat simbolurile în contextul iudaic și nu novotestamentar sau ca teologie a Sfintelor Taine. Fă un efort și postează tot comentariu și ai să vezi cum stau lucrurile. Sau măcar doar citește-l și lămurește-te singur.

Citat:
Ia uite domnule, nu am voie să citesc orice din Patristică! Că s-ar putea să găsesc incompatibilități cu ortodoxia actuală... și e de rău! E grav dacă nici Sfânta Tradiție n-o mai urmați... ce să mai zic de Sfânta Scriptură... Uite, pentru reciprocitate trântește-mi și tu un citat din Ellen White care să-mi demonstreze "greșita" interpretare a Cinei Domnului.
Nu te supăra, dar nu se poate face comparație între Patristică și Ellen White. Asta e una. A doua, nu accept reciprocități cu o persoană care preferă să îngroape discuția în solispism decât să accepte evidența.

Citat:
Ustură rău, este? Mă întreb cum ai reacționa dacă ți-aș folosi și eu limbajul în replică...
Stai liniștit în privința rezistenței mele la insulte. Doar n-ai vrea să te felicit pentru obrăznicia de care dai dovadă pe acest forum. Primești ce meriți, deocamdată în doze mici, după aceea mai vedem...