Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Trices, ce mi-ai trântit mai sus e un fragment dintr-un comentariu la Vechiul Testament, nu se referă la Sfânta Euharistie.
|
Am spus eu că se? Nu, stimabile, spuneam că e vorba de
valoarea simbolică a pâinii dospite respectiv a azimilor.
Citat:
De altfel, Sf. Chiril al Alexandriei are și un comentariu la Evanghelia după Ioan. Ia caută, citește și spune la ce concluzii ai ajuns! Vezi că are și niște pagini frumoase despre Maica Domnului!
|
Ia uite domnule, nu am voie să citesc orice din Patristică! Că s-ar putea să găsesc incompatibilități cu ortodoxia actuală... și e de rău! E grav dacă nici Sfânta Tradiție n-o mai urmați... ce să mai zic de Sfânta Scriptură... Uite, pentru reciprocitate trântește-mi și tu un citat din Ellen White care să-mi demonstreze "greșita" interpretare a Cinei Domnului.
Citat:
Restul comentariului sunt gimnastici ale unui creier în curs de dezvoltare. Trices, să crești mare și să-ți vină mintea la cap!
Discursul meu e o replică palidă la manierele paleolitice pe care le exersați pe forumul nostru. Dar nesimțirea și parazitismul vostru cum sunt? Ultracentrale?
|
Ustură rău, este? Mă întreb cum ai reacționa dacă ți-aș folosi și eu limbajul în replică...