Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Dacă pediatrii îți spun că vaccinurile sînt obligatorii și că nu-ți ia nimeni copilul la grădiniță / școală, atunci trebuie să-i credem pe cuvînt.
|
Pai sa'i crezi pe cuvant. Ca nicio scoala/gradinita serioasa nu iti va lua copilul fara sa aiba vaccinarile si analizele la zi. Dupa un scandal monstru facut de o doamna isterica, asistenta de la gradinita noastra s'a vazut nevoita sa ia copilul fara carnet de vaccinari. Pentru ca si mamica aia visa teorii ale conspiratiei si avea impresia ca scopul intregului univers este de a'i ucide pretiosul ei odor. Si uite asa, in scurt timp, copila ne'a infestat pe toti cu streptococ betahemolitic. Am avut epidemie in gradinita, toti copiii au umblat pe la doctori, iar eu de luni de zile nu pot scapa de el si imi provoaca diverse alte probleme de sanatate.
Daca ai astfel de impresii [si nu ma refer la tine, in mod special, ci generic vorbind], atunci tine'ti copilasul acasa, unde intra in contact numai cu parintii si familia. Scoleste'l acasa! Si cand va fi mare, bolnavicios si cu greutati de integrare in societate, sa dai vina pe doctori.