Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 11:27:12
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Faceti voi asa ceva. Eu vreau sa am cat mai putine tangente cu doctori,spitale etc. Sincer in cateva cazuri,foarte putine,am plecat vindecat si multumit de la doctori. Doar mi-au mancat banii,m-au chinuit si atat,vindecare din parti!

Plus ca nu risc cu niciun vaccin,nu vreau! Are Dumnezeu putere mai mare decat prostiile astea!
Raoul,

Iată că aici sînt de acord cu tine.

Mie o incompetentă de doctoriță (o proastă, da) mi-a distrus sănătatea și nervii mei și ai părinților toată copilăria. Așa e la țară, unde e un singur medic pe care vrei - nu vrei, trebuie să-l crezi. După muuuuuuuuuulți ani de antibiotice inutile la greu și perioade lungi de internare am fost consultat întîmplător de altcineva (care o înlocuia pe idioată) care mi-a explicat că nu sînt răcit, ci am crize de astm boronșic.

Că doar nu te pui tu cu diagnosticul lor, nu? Dacă pediatrii îți spun că vaccinurile sînt obligatorii și că nu-ți ia nimeni copilul la grădiniță / școală, atunci trebuie să-i credem pe cuvînt. Deh, noi nu sîntem specialiști, nu avem noi licență. Îți explică cineva care sînt riscurile fiecărui vaccin în parte? Nu. Consultă cineva bebele sau pe oricine se vaccinează, poate suferă de vreo afecțiune care este în conflict cu substanțele din injecția respectivă? Evident că nu. Atît îi doare, să semnezi că refuzi, ca să nu aibă ei probleme cu superiorii.

Ți se naște copilul și prima lor grijă este să-l vaccineze. Așa, ca "bun venit" pe lumea asta tristă, li se dă o doză de moarte în prima zi de viață.

Ca la cireadă, o cireadă de naivi, creduli, indiferenți, dezinformați și neinformați, prostiți și fraieriți de jmekeri.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 16.01.2012 at 11:32:18.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42