View Single Post
Vechi 17.01.2012, 23:56:51
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu primea nici un ban din afara, nu era nici bolnava, poate doar de lene!
Nu judec pe nimeni, nu asta era scopul exemplului pe care l-am dat! E vorba de starea de comoditate generala in Romania care din pacate a cuprins si satele. De ce sa mai fac ceva daca pot sa cumpar, nu? Asta-i problema! Exact cum guvernantii arunca banii pe lucruri inutile exact asa e si poporul. Ne-am obisnuit sa cheltuim prea mult pe lucruri care nu ne sunt neaparat necesare. Nimeni nu mai stie sa spele cu mana, sa gateasca, sa faca curatenie, sa schimbe o priza, un bec sau sa-si spele propria masina. Acum toate le cumparam sau solicitam vreo firma sa ne faca diverse servicii de parca ne-am nascut toti cu doua maini stangi. Dar ne plangem! Ne plangem ca nu se mai poate! Deocamdata acum nu e rau, vor urma vremuri cumplite si nu peste cativa ani ci in cateva luni. Guvernul nu mai are de unde sa imprumute banii asa ca vor da drumul la tiparnita de bani ca sa poata plati salariile si pensiile. Atunci sa ne tinem! Vom cumpara cu 50 lei o paine!
din pacate asta este tristul adevar pe care refuza sa-l constientizeze cei care sunt la ora asta adunati in centrul capitalei protestand si solicitand un trai mai bun de la altii cand defapt puterea de a-si crea un trai mai bun se afla doar in mainile lor.

http://mamiprovocarea.wordpress.com