View Single Post
Vechi 20.02.2012, 14:34:50
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit Din nou pe lîngă subiect

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Răspunsul tău este în afara subiectului dezbătut aici, iar pe deasupra recurgi la atac la persoană prin cele scrise de tine. Dar pentru că a venit vorba, iți reamintesc că ai făcut public un mesaj privat trimis de mine în urmă cu circa o lună, încălcând caracterul privat al mesajului trimis către tine. Nu ești la prima manifestare de neseriozitate în relația dintre noi doi , o relație de prietenie, fie și virtuală, în care am crezut cu tărie. Până la maturizarea ta e cale lungă , așa că aștept scuzele tale , și un minim respect din partea ta , măcar pentru cei 20 de ani în plus pe care îi am față de tine. La teorii nimeni nu ne întrece , dar iată practica te-a doborât complet ! Mai mult bun simț și mai mută maturitate , TE ROG ! Și acum , te rog , treci la subiect ! Da ?
Cristi,

Nu am divulgat nici un secret prin acel mesaj.

Dar, dacă pretinzi scuze, uite că le prezint: îți cer iertare, frate mai mare, că te-am supărat. O fac aici pentru că nu pot să-ți trimit mesaje pe privat.

Acum să revenim la subiect: PP sau PS?

Ascultați Noul Testament ortodox online.