Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2012, 13:33:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Ești lipsit de bun simț !

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Cristi,

Explică-mi cum poți fi frate cu mine întru Hristos dacă "prieten virtual" nu mai vrei să-mi fii și pe deasupra nu-mi dai voie să-ți scriu mesaje pe privat. Biserica nu este o joacă de copii, frate.

Te rog să lași micile răutăți deoparte și să te comporți ca un adevărat creștin ortodox iubitor de aproapele și iertător celor care crezi că ți-au greșit în vreun fel oarecare.

Doamne ajută,
Ionuț
Răspunsul tău este în afara subiectului dezbătut aici, iar pe deasupra recurgi la atac la persoană prin cele scrise de tine. Dar pentru că a venit vorba, iți reamintesc că ai făcut public un mesaj privat trimis de mine în urmă cu circa o lună, încălcând caracterul privat al mesajului trimis către tine. Nu ești la prima manifestare de neseriozitate în relația dintre noi doi , o relație de prietenie, fie și virtuală, în care am crezut cu tărie. Până la maturizarea ta e cale lungă , așa că aștept scuzele tale , și un minim respect din partea ta , măcar pentru cei 20 de ani în plus pe care îi am față de tine. La teorii nimeni nu ne întrece , dar iată practica te-a doborât complet ! Mai mult bun simț și mai mută maturitate , TE ROG ! Și acum , te rog , treci la subiect ! Da ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43