Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70
da care biblie e buna ?ca am 4 biblii in casa una ortodoxa una de la catolici,una de la evanghelisti(cadou pe strada) si una de la martorii lui yehova(tot cadou pe strada).era sa primesc una cadou pe strada de la mormoni da am refuzat ca am spus ca am deja 4.
|
Si uite asa am sa mai aduc niste argumente cu care sa sustin ca esti doar un troll.
Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Esti un troll si creezi zazanie. De fapt asta e scopul tau. Stii ca nu ai cum sa primesti un raspuns la cretinoizia ta de intrebare, dar nu asta te intereseaza. Mai faci cate o afirmatie si stii ca unii se vor "arunca" sa o conteste si uite asa "ai mai pus-o" de o cearta.
|
Citat:
am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?
|
Citat:
ok.alta parere?plecam de la premiza ca DZEU ne-a dat toate datele:cei decedati au fost oameni adevarati aproape fara pacate.singura diferenta e religia lor sau lipsa religiei in cazul ateului.care intra in rai si care nu?
|
Citat:
ce parere aveti despre BRC?am fost duminica la slujba de seara acolo cu verisoarele mele (care sint catolice)si mi-a placut.
|
Citat:
am si o intrebare pt neoprotestantii care au parasit BO si au trecut la alta confesiune :care sint motivele (SINCER) pt care ati parasit BO ?
|
Citat:
nu mi-ati raspuns la ce ar trebui imbunatatit la biserica ortodoxa.
|