View Single Post
Vechi 10.06.2012, 19:03:20
andra_v andra_v is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!
Da, te înțeleg... Am fost într-o situație similară acum câțiva ani, când eram în clasa a XI-a și o profesoară a început să ironizeze foarte tare credința noastră creștină, pe motiv că teoria evoluționistă ar fi cea corectă (ca și cum nu-și putea exprima opiniile fără să spună cuvinte necuviincioase la adresa lui Dumnezeu). N-am îndrăznit să intervin în discuție, dar... spre sfârșitul orei, ea a întrebat în glumă: nu-i niciun credincios pe aici, ca să mă contrazică? Atunci, evident, m-am simțit datoare să mărturisesc credința, deși nu eram întrebată personal... Am reușit cât de cât, dar într-un mod foarte timid și neconvingător.
Dumnezeu să ne învrednicească de darul curajului duhovnicesc!

P. S. Îți mulțumesc mult pentru răspuns, pentru cuvintele calde și sincere pe care mi le-ai adresat. :)

Hristos în mijlocul nostru, Vlad!
Un inceput bun. Faptul ca ai avut curajul sa te expui in fata intregii clase pentru Dumnezeu disponibilitatea ta pentru jertfirea propriei reputatii, orgoliu in apararea Adevarului. Iar Dumnezeu, vazand buna-credinta ta, ti-a inmultit din plin darul curajului duhovnicesc si al marturisirii.

In ziua de astazi, in societatile secularizate, crestinul se confrunta cel mai adesea cu pericolul de a fi ridicul, inadecvat si plictisitor.
Reply With Quote