View Single Post
Vechi 13.06.2012, 09:51:35
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Plecând de la postul nr. 5 din topic:

și văzând acest post:

poate vi se pare de bun simț întrebarea mea de mai jos:

Atașez o imagine din aplicația mea de internet banking. Atenție la ce am subliniat cu roșu.

Sper că acum s-a înțeles la ce m-am referit. Contrar celor afirmate, contul respectiv există și e în LEI.
Eu nu ma pricep la treburile astea chiar deloc. Nu stiu ce sa va spun.
Mai bine trimiteti prin mandat postal.

Dar aceasta problema ar trebui clarificata de doamna Bogman, mai ales ca nu dansa a fost cea care a postat numarul contului si nici nu a intervenit pe forum sa-l confirme.

De asemenea doamna Bogman ar trebui sa mai clarifice unele lucruri, care au creeat suspiciune sau neincredere in randul celor care s-au interesat de cazul dansei si care ar fi dorit sa ajute:

* pe internet in diferite locuri apar postari ale dansei, am primit link-uri, in care vorbeste despre faptul ca sotul este somer, sau fara servici cum precizeaza dansa in raspuns (edit), despre faptul ca a cerut sau primit ajutoare, etc. care, puse cap la cap cu ceea ce a afirmat aici, nu se potrivesc
* au fost useri care au solicitat o dovada a tratamentului care i se face fetei (reteta medicala, scrisoare medicala)
* altii au cerut chiar detalii privind medicatia, probabil in ideea de a contribui direct cu medicamente

Daca doreste ca lumea sa fie intelegatoare si sa o ajute, ar trebui sa aduca aceste clarificari cu mare onestitate si cat mai curand si sa nu se supere ca se cer aceste lamuriri.
Intelegem ca situatia dansei este una dificila, nimeni nu-si doreste sa fie in aceasta situatie.
In aceeasi masura si dansa trebuie sa inteleaga si sa priveasca cu obiectivitate aceste aspecte si sa procedeze in consecinta.

Last edited by Adriana Cluj; 13.06.2012 at 15:14:38.
Reply With Quote