![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai bine trimiteti prin mandat postal. Dar aceasta problema ar trebui clarificata de doamna Bogman, mai ales ca nu dansa a fost cea care a postat numarul contului si nici nu a intervenit pe forum sa-l confirme. De asemenea doamna Bogman ar trebui sa mai clarifice unele lucruri, care au creeat suspiciune sau neincredere in randul celor care s-au interesat de cazul dansei si care ar fi dorit sa ajute: * pe internet in diferite locuri apar postari ale dansei, am primit link-uri, in care vorbeste despre faptul ca sotul este somer, sau fara servici cum precizeaza dansa in raspuns (edit), despre faptul ca a cerut sau primit ajutoare, etc. care, puse cap la cap cu ceea ce a afirmat aici, nu se potrivesc * au fost useri care au solicitat o dovada a tratamentului care i se face fetei (reteta medicala, scrisoare medicala) * altii au cerut chiar detalii privind medicatia, probabil in ideea de a contribui direct cu medicamente Daca doreste ca lumea sa fie intelegatoare si sa o ajute, ar trebui sa aduca aceste clarificari cu mare onestitate si cat mai curand si sa nu se supere ca se cer aceste lamuriri. Intelegem ca situatia dansei este una dificila, nimeni nu-si doreste sa fie in aceasta situatie. In aceeasi masura si dansa trebuie sa inteleaga si sa priveasca cu obiectivitate aceste aspecte si sa procedeze in consecinta. Last edited by Adriana Cluj; 13.06.2012 at 16:14:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Păi tocmai d'aia am întrebat și eu: "al cui este contul respectiv"?
|
|||
|
|||
|
@DragosP: Cred că răspunsul Dorianei este corect. Într-adevăr, aplicația a verificat IBAN-ul, însă nu ți-a confirmat că este în lei. Este firesc să apară RON, pentru că așa e contul tău. Probabil că dacă ai încerca să parcurgi pașii următori, ai vedea că n-ai putea finaliza viramentul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
![]() Până una alta, cred că îmi datorați 7,51 lei.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 13.06.2012 at 16:26:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aveti dreptate,pana la urma exemplul cu mura-n gura este cel mai concludent. Postati si dvs contul sa va trimitem aia 7,51 lei
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Se pot transfera lei intr-un cont in euro, dar sunt comisioane mai mari, doar iti taxeaza placerea conversiei valutare :)
Last edited by ioanna; 13.06.2012 at 11:33:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dacă în ciuda imaginilor atașate de mine încă mai apar posturi d'astea, mă duc să mă culc. Extrasul de cont, unde se vede cum apare o plată din lei în valută și cum apare plata făcută de mine azi la ora 10 : 10 : 06, nu-l atașez. Multă sănătate fetei și Dumnezeu să ne lumineze pe toți!
|
||||
|
||||
|
Te legi de niste cuvinte. Nu e indicat sa se foloseasca, nu e recomandat sa trimiti lei intr-un cont in euro, deci “nu-l mai folositi, nu se poate folosi ” [pt. donatii in lei] , o sa zica doamna de la banca.
Citat:
Last edited by ioanna; 13.06.2012 at 11:49:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc ptr , toti cei care cred in suferinta mea ,si celor care au suspiciuni ,ma doare sufletul ranit de atita durere ptr cei care ma jignesc si in continuoare imi cer zeci de explicatii care le-am dat de atitea ori sunt postate ,nu mai stiu cum sa ma comport sa nu supar pe nimeni, cum sa procedez sa fie bine sunt la pamint cu nervii si cu morala ,,...va rog cei care pot sa ma ajute sa ma ajute cei care nu cred sa nu o faca ,....ptr ca nu mai stiu ce sa mai fac ,.....am sa va dau amanunte ,incodata ,;ACUM 6 SAPTAMINI MEDICII AU FEFUZAT SA O MAI TRATEZE ,MOTIVIND CA ARE 33 DE ANI SI CA TREBUIA DEJA SA MOARA ,DUPA STATISTICI NU TRAIESC PERS. CU DIAGNOSTICUL EI DOAR 25-27 DE ANI ,Am luat aceasta initiativa ca MAMA ,CU AJUTORUL BUNULUI D-ZEU SA O SALVEZ SA INCERC SA O TIN IN VIATA Am apelat la un medic care o cunoate de ani de zile ca sa -mi recomande o medicatie un tratament care sa o ajute ,si asta incerc sa fac pe cont propriu sa o salvez ,si am apelat la voi ,cei care vreti sa ma ajutati sa se recupereze sa o pot duce la operatie .In ceeace priveste pe sotul meu nu am scris nicodata ca-i somer ,am ascris ca a ramas fara servici de mai bine de 2 ani ,si atit ,...nu stiu cine scoate atite si de unde ??????In fata lui D-ZEU VA CER IERTARE DACA PE CINEVA VA SUPARAT CE AM SCRIS ,VA ROG DIN SUFLET ,PUNETI-VA IN SITUATIA MEA ,...UN MINUT ,......IERTATI-MA VA ROG DACA PUTETI,,,,,,, SI AJUTATI-MA CEI CARE VRETI ,,.....DOAMNE AJUTA.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Am sa va dau o lista cu medicatia pe care o are ,cine se pricepe ,la asa ceva ,dine nu sa se intereseze,.....IMUNOTROFINA,....NEXIUM,....EMETOS TOP,....TARDYFERON,...MG-B6,..VITAFORT,....BIFI-FLOR,...MAGNE-ROT,.....ASPACARDIN ,.....OXIBLAL,.....Asta este tratamentul ei ,am vrut sa stiti si asta ,in afara de perfuziile care la face ,2 zile si una pauza ,pina termina 10 perfuzii ,Am primit deja 2 aztazi suntem la a tria,......nunmai stiu ce explicatii sa va mai dau /...........
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 04:41:54 |
| rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 11:13:17 |
|
|