![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai exprimat foarte bine toate aspectele!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfatul care mi-l dau eu insami acum este"tacerea este de aur!" Inainte de a scrie,sa meditam putin.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oarecum.. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru aceia care nu s-au descurajat de pe urma citirii ultimelor pagini si care inteleg sa faca astfel o fapta crestineasca, lista continua:
11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II +Myself 00- Acatistul? 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU- Myself00? 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist 10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II 15. 26 iunie M - ....................................... 16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist 17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 21. 2 iulie Lu - ..........................................
|
||||
|
||||
![]()
Plecând de la postul nr. 5 din topic:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() Sper că acum s-a înțeles la ce m-am referit. Contrar celor afirmate, contul respectiv există și e în LEI.
|
|||
|
|||
![]()
Oarecum.... Ce si ce....
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragos,
Se afiseaza in RON deoarece contul tau este in RON. Seteaza-ti transfer din cont de euro si iti va afisa in euro. Iar jos te avertizeaza pe tine sa nu trimiti decat in conturi de RON, dar nu spune ca se ingrijesc ei de asta. Sunt informatii presetate. Calculatorul nu a verificat (inca) cotul de destinatie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine trimiteti prin mandat postal. Dar aceasta problema ar trebui clarificata de doamna Bogman, mai ales ca nu dansa a fost cea care a postat numarul contului si nici nu a intervenit pe forum sa-l confirme. De asemenea doamna Bogman ar trebui sa mai clarifice unele lucruri, care au creeat suspiciune sau neincredere in randul celor care s-au interesat de cazul dansei si care ar fi dorit sa ajute: * pe internet in diferite locuri apar postari ale dansei, am primit link-uri, in care vorbeste despre faptul ca sotul este somer, sau fara servici cum precizeaza dansa in raspuns (edit), despre faptul ca a cerut sau primit ajutoare, etc. care, puse cap la cap cu ceea ce a afirmat aici, nu se potrivesc * au fost useri care au solicitat o dovada a tratamentului care i se face fetei (reteta medicala, scrisoare medicala) * altii au cerut chiar detalii privind medicatia, probabil in ideea de a contribui direct cu medicamente Daca doreste ca lumea sa fie intelegatoare si sa o ajute, ar trebui sa aduca aceste clarificari cu mare onestitate si cat mai curand si sa nu se supere ca se cer aceste lamuriri. Intelegem ca situatia dansei este una dificila, nimeni nu-si doreste sa fie in aceasta situatie. In aceeasi masura si dansa trebuie sa inteleaga si sa priveasca cu obiectivitate aceste aspecte si sa procedeze in consecinta. Last edited by Adriana Cluj; 13.06.2012 at 15:14:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Până să ajung la imaginea pe care am postat-o, am ales: 1. Ordin de plată în lei 2. Verificare IBAN și am ajuns unde se vede. Știu sigur (scrie prin help-ul ei, și am constata-o pe pielea mea) că aplicația verifică IBAN-ul ÎNAINTE de a mă lăsa pe mine să completez datele necesare transferului de bani.
|
||||
|
||||
![]()
Păi tocmai d'aia am întrebat și eu: "al cui este contul respectiv"?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|