Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
In sfarsit a iesit la iveala punctul de ruptura intre ceea ce afirmati dvs. si ceea ce afirm eu: cine seamana de fapt: dvs. spuneti ca biserica iar eu spun Dumnezeu.
Biblia cine spune? Eu vad ca spune tot Dumnezeu, spune ca El seamana iar apostolii (biserica) culeg de unde nu au semanat . Este deci cuvantul dvs. impotriva celui dumnezeiesc.
|
Îmi cer scuze că intervin mai ales că Eugen nu are nevoie de vreun ajutor, pentru că a explicat bine și foarte clar care este tâlcuirea respectivului verset. Însă Adriana Tartaruga demonstrează din nou atitudinea ei tipic sectară, și nu întâmplător afirmase mai devreme AlinB că are un model tipic (100%) neoprotestant și sare de la o problemă la alta, de la un verset la altul, exact cum fac sectarii de la noi atunci reușești să îi biruiești, chiar cu Biblia în mână; când sectantu vede că pierde pe o parte, pe niște versete, imediat se apucă sectantul și atacă pe altele, doar, doar din tot efortul lui de a împroșca Biserica lui Christos Ortodoxă se va alege "ceva". Deci nu este nici o contradicție împotriva a ceea ce spunea Christos și explicația pe care a dat-o domnul Eugen, contradicția este numai în capul unora care au boală pe Biserica Ortodoxă și nu știu, așa cum fac sectanții, cum să mai împroaște, cum să mai atace, mai ales când vede că este pe o cale greșită.