View Single Post
Vechi 19.10.2012, 01:46:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Nici unul dintre ei nu era medic!!!

Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!"
Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici!

Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie!
Nu cred ca bolnavii au murit din cauza sucurilor!
Ce bine, bmd, ca ai plecat in lume cu aceste idei!
In primul rand cartile Mariei Treben ( o critici, dar cum nici numele nu i-l stii, ma indoiesc ca ai citit ce scrie in cartile ei) sunt folosite cu succes de foarte multi bolnavi. In fiecare tara sunt oameni, care popularizeaza folosirea plantelor medicinale, unii dintre ei fiind chiar medici, dar mai putin mandri ca tine.
Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece.

Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo.

Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta.
Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere.
Reply With Quote