Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2010, 18:53:05
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Tratamente naturiste sunt cu duiumul ,se gasesc in carti scrise chiar de medici germani (Maria Trebe,Rudolf Breuss) , !
Nici unul dintre ei nu era medic!!!

Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!"
Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici!

Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie!
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 11:57:23
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul

Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!"
Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici!

Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie!
Si daca nu erau medici ,care e problema?
Marea majoritate care fac citostatice dupa ce se opereaza nu au sanse prea mari sa traiasca.
Am caz in familie care traieste si acum dupa ce a urmat tratament naturist dupa operatie si au trecut peste 20 ani.
Sa stii ca noi am avem organismul adaptat sa mancam naturale nu carnuri ,Adam si Eva nu consumau vanat.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 12:16:19
bmd
Guest

Implicit Femeie, vorbesti numai prostii, mai bine taci!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sa stii ca noi am avem organismul adaptat sa mancam naturale nu carnuri ,Adam si Eva nu consumau vanat.
Iisus o facea!
Era un neadaptat?
Esti tu mai desteapta ca EL?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 10:50:11
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
Iisus o facea!
Era un neadaptat?
Esti tu mai desteapta ca EL?
Vrei sa spui ca ai fost la muntele Athos ?
In excursie ,cumva?
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 01:46:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:

Nu cred ca bolnavii au murit din cauza sucurilor!
Ce bine, bmd, ca ai plecat in lume cu aceste idei!
In primul rand cartile Mariei Treben ( o critici, dar cum nici numele nu i-l stii, ma indoiesc ca ai citit ce scrie in cartile ei) sunt folosite cu succes de foarte multi bolnavi. In fiecare tara sunt oameni, care popularizeaza folosirea plantelor medicinale, unii dintre ei fiind chiar medici, dar mai putin mandri ca tine.
Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece.

Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo.

Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta.
Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 11:33:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece.
Sa zicem ca ar fi asa, atat timp cat omul nu stie care e planta care sa vindece cancerul de exemplu, tot inutil este.

Insa este o aiureala ..e ca si cand ai spune ca Dumnezeu l-a facut pe om bolnav si i-a facut si plantele care sa-l vindece.
Sau sa-ti amintesc ca in Creatia originara boala nu era inclusa?

Citat:
Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo.
Poetic, dar nerealist.

Nu tanjeste nimeni dupa "pamant".
Daca ai rude, prieteni cu care exista o legatura, daca ai nevoie de o biserica ortodoxa si acolo nu o gasesti, atunci da, exista ceva dupa care sa oarecum "tanjesti" (depinde de taria legaturilor sufletesti).

Citat:
Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta.
Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere.
Nu neaparat interes, este si situatia "de facto", nu se produce, taxare exagerata -> evazionism.

Actuala generatie de pensioari cu 4-500lei sunt si cei care au facut 1-2 copii iar restul i-au ucis in pantece cand a fost cazul, si din astia o parte au plecat din tara (dar sa zicem ca poate le mai suplinesc pensiile cu ce trimit in tara) iar restul, o buna parte sunt in somaj sau muncesc la negru, deci cum ar putea un angajat sa castige pentru el si sa mai sustina si inca 2-3-5 pensionari?

Ca sa nu mai vorbim ca ei i-au votat sistematic pe cei care au distrus economia romaneasca, pentru cativa lei in plus la pensie si nici aia reali daca ii raportam la inflatia care a urmat.

Deci nu cred ca sunt chiar asa de plans sau vinovata e doar clasa politica.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 17:33:25
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa zicem ca ar fi asa, atat timp cat omul nu stie care e planta care sa vindece cancerul de exemplu, tot inutil este.

Insa este o aiureala ..e ca si cand ai spune ca Dumnezeu l-a facut pe om bolnav si i-a facut si plantele care sa-l vindece.
Sau sa-ti amintesc ca in Creatia originara boala nu era inclusa?
Intr-adevar, e inutila o planta medicinala, care vindeca o boala, daca omul nu crede ca asa o planta exista. Nu Dumnezeu a creat bolile, ci noi am creat prin pacate posibilitatea ca bolile sa ne atace.

Citat:
Poetic, dar nerealist.

Nu tanjeste nimeni dupa "pamant".
Daca ai rude, prieteni cu care exista o legatura, daca ai nevoie de o biserica ortodoxa si acolo nu o gasesti, atunci da, exista ceva dupa care sa oarecum "tanjesti" (depinde de taria legaturilor sufletesti).
Am zis pamant, nu tarana.
Ai trait mai mult timp in strainatate, ca sa stii cum este? Daca nu, atunci afla de la cei, care sunt departe de tara si tanjesc dupa ea, constient sau inconstient. Am mai scris despre femeia din SUA, care avea constant dureri de cap. Medicul i-a spus sa mearga din cand in cand in tara, si astfel s-a rezolvat problema.
Un alt caz , o femeie din Transilvania, care traia in sudul Germaniei, a revenit in tara si a povestit ca nu mai are nevoie sa ia medicamente de tensiune.
Ma indoiesc ca te voi convinge pe tine, Alin, cu aceste exemple, dar cei cu domiciliu in afara tarii stiu ca asa este.

Citat:
Nu neaparat interes, este si situatia "de facto", nu se produce, taxare exagerata -> evazionism.

Actuala generatie de pensioari cu 4-500lei sunt si cei care au facut 1-2 copii iar restul i-au ucis in pantece cand a fost cazul, si din astia o parte au plecat din tara (dar sa zicem ca poate le mai suplinesc pensiile cu ce trimit in tara) iar restul, o buna parte sunt in somaj sau muncesc la negru, deci cum ar putea un angajat sa castige pentru el si sa mai sustina si inca 2-3-5 pensionari?

Ca sa nu mai vorbim ca ei i-au votat sistematic pe cei care au distrus economia romaneasca, pentru cativa lei in plus la pensie si nici aia reali daca ii raportam la inflatia care a urmat.

Deci nu cred ca sunt chiar asa de plans sau vinovata e doar clasa politica.
Tot din lipsa de bani se faceau si in timpul lui Ceausescu avorturi si daca femeile ar fi stiut ce pacat mare isi iau asupra lor, s-ar fi gandit mai bine. Sa nu judecam.
Da, sunt multi pensionari, dar daca nu s-ar arunca banii pe inutilitati - de ex: demonstratia de forta USL de pe stadion a costat 2 milioane Euro! - cu siguranta ar fi bani pentru toate: si pentru pensii, si pentru Sanatate si pentru altele.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 18:16:45
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Stau de 23 de ani in alta tara decat Romania si ma simt cum nu se poate mai la mine acasa.

Ba chiar simt o iritare cand ma intreaba vreun roman 'ai mai fost pe acasa?' vrand sa zica: in Romania. Acasa mea este acolo unde stau, unde imi este familia (sotul, copiii - in cazul meu si parintii, in fine, ei sunt in Germania). A numi acasa locul din care te tragi nu mi se pare corect. Daca stai intr-un loc si consideri acasa alt loc, se cheama ca suferi de dezradacinare, traiesti intr-un dezechilibru afectiv continuu. Asta nu este bine, si ar trebui remediat - fie prin intoarcere, fie prin incercarea de a te adapta si de a nu trai in trecut.

Este posibil si sa te adaptezi la situatia asta, pastrandu-ti si radacinile (caci altfel nu as mai scrie aici).
Este posibi sa fii fericit si sa te implinesti si in alta tara. Ba poti chiar sa folosesti 'exilul' ca avantaj spiritual, ca stimulent, etc.
Un crestin are ca patrie Imparatia, pana la urma.
Vechi 19.10.2012, 21:08:07
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Stau de 23 de ani in alta tara decat Romania si ma simt cum nu se poate mai la mine acasa.

Ba chiar simt o iritare cand ma intreaba vreun roman 'ai mai fost pe acasa?' vrand sa zica: in Romania. Acasa mea este acolo unde stau, unde imi este familia (sotul, copiii - in cazul meu si parintii, in fine, ei sunt in Germania). A numi acasa locul din care te tragi nu mi se pare corect. Daca stai intr-un loc si consideri acasa alt loc, se cheama ca suferi de dezradacinare, traiesti intr-un dezechilibru afectiv continuu. Asta nu este bine, si ar trebui remediat - fie prin intoarcere, fie prin incercarea de a te adapta si de a nu trai in trecut.

Este posibil si sa te adaptezi la situatia asta, pastrandu-ti si radacinile (caci altfel nu as mai scrie aici).
Este posibi sa fii fericit si sa te implinesti si in alta tara. Ba poti chiar sa folosesti 'exilul' ca avantaj spiritual, ca stimulent, etc.
Un crestin are ca patrie Imparatia, pana la urma.
Si eu ma simt ca acasa aici unde sunt, - altfel nu as fi putut sta mai bine de 20 ani - dar Romania exercita asupra mea o atractie extraordinara, care nu poate fi anihilata de nimic din ceea ce mi se ofera aici. In schimb simt ca Romania imi ofera tot ce imi trebuie.

Nu generalizez, spunand ca toti se simt atrasi de Romania. Si Pr. Arsenie Boca a spus: "Multi vor pleca; putini se vor intoarce." Citatul este mai lung, dar nu continui, caci este prea dureros pentru cei, care nici nu-si pun problema intoarcerii. Fiecare, cum isi asterne, asa doarme.
Ma mai gandesc si la sintagma, pe care Sf. Seraphim Rose o repeta aproape obsesiv: "E deja prea tarziu". Exista deci lucruri care au un termen limita de realizare. Dupa expirarea termenului, va fi prea tarziu. Noi nestiind care e acest termen, trebuie sa ne grabim.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 21:11:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Si eu ma simt ca acasa aici unde sunt, - altfel nu as fi putut sta mai bine de 20 ani - dar Romania exercita asupra mea o atractie extraordinara, care nu poate fi anihilata de nimic din ceea ce mi se ofera aici. In schimb simt ca Romania imi ofera tot ce imi trebuie.

Nu generalizez, spunand ca toti se simt atrasi de Romania. Si Pr. Arsenie Boca a spus: "Multi vor pleca; putini se vor intoarce." Citatul este mai lung, dar nu continui, caci este prea dureros pentru cei, care nici nu-si pun problema intoarcerii. Fiecare, cum isi asterne, asa doarme.
Ma mai gandesc si la sintagma, pe care Sf. Seraphim Rose o repeta aproape obsesiv: "E deja prea tarziu". Exista deci lucruri care au un termen limita de realizare. Dupa expirarea termenului, va fi prea tarziu. Noi nestiind care e acest termen, trebuie sa ne grabim.
„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări“.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31