![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu recunosc ca nu m-am prins unde ati vrut sa ajungeti cu replica de mai sus, daca avea o alta subtilitate, astept continuarea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .................................................. ........................
Last edited by mihaiB; 17.10.2012 at 23:31:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 17.10.2012 at 22:32:37. |
|
||||
|
||||
![]()
@ AlinBȘi jumătate de milion de homleși e enorm. Or figura în statistici în asemenea număr, ca să-i mai scoată de la impozite. Cam cum e cu revoluționarii de la noi: puțini au fost, mulți au rămas.
Prin Germania, îmi amintesc că am văzut câțiva homleși la Frankfurt. Ce mi s-a părut curios este că vorbeau românește cu accent țigănesc. @Mirela: Chiar merită. Franța e ceva...ce n-a văzut Parisul ! Citat:
Citat:
Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 17.10.2012 at 23:33:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite ce-am găsit: Château de Chambord ![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Drept sa va spun, eu nu prea inteleg sensul intrebarii din topic. Cum adica sa fie pacat sa ramai in tara???
|
|
|||
|
|||
![]()
@Mihnea - fara gluma.
Sunt intr-adevar destui oameni fara locuinta, oameni ai strazii. Din motive diferite. Cati sunt in total, nu stiu. Unii nu-si permit, altii nu vor, altii nu sunt primiti nicaieri...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce bine, bmd, ca ai plecat in lume cu aceste idei! In primul rand cartile Mariei Treben ( o critici, dar cum nici numele nu i-l stii, ma indoiesc ca ai citit ce scrie in cartile ei) sunt folosite cu succes de foarte multi bolnavi. In fiecare tara sunt oameni, care popularizeaza folosirea plantelor medicinale, unii dintre ei fiind chiar medici, dar mai putin mandri ca tine. Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece. Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo. Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta. Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
|