View Single Post
Vechi 03.12.2012, 16:27:30
jalina jalina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Faptul ca esti o persoana deosebit de ambitioasa se deduce din faptul ca reusesti ceea ce-ti propui, ca vrei sa faci inca o facultate(succes!), ca ai intrat pe acest forum doar cu drama ta personala(cu toate ca ai o cultura superioara), ca vrei sa raspunzi aici fiecarui mesaj si din faptul ca la interviuri (la care ai participat ca sa ajungi langa el!!!!!!!!) n-ai gasit ce-ai dorit.
Dar... oare ce-ai dorit? Ai dorit sa fi si fericita si bine platita?
Hm! Le-ai dorit pe toate si... iata ce-ai obtinut! Neacceptand ce ti s-a oferit, acum culegi ce-ai ales.
Cum crezi ca s-a simtit el cand tu ai refuzat posturile de la interviurile din orasul lui? Iti spus eu: s-a simtit acolo unde l-ai pus tu, pe locul 2.
Prin urmare, cum poti avea despre el o parere buna daca refuzi un job langa el? Deci parereata despre el e proasta. Poate ca ai o parere prea buna despre tine; poate.
Prin inscrierea pe acest forum si relatarea publica a suferintei tale, eu vad ca tu nu accepti usor situatia si cauti suport sa te ambitionezi in continuare; am avut si eu sufrinte, dar n-am spus nimic nimanui.

Acum nu se pune problema sa-l uiti, sa cauti pe altcineva, sau sa-ti schimbi sentimentele(care vad ca sunt frumoase si solide), ci se cere sa fi stapana pe ele(pe sentimente) si sa te detasezi de suferinta care te macina. Ar putea dura o saptamana.

Tot ce ai trait va ramane ca bogatie in sufletul tau si te va innobila; daca vei tine seama pe viitor de ea, sunt convins ca vei trai o viata fericita, poate chiar alaturi de el sau fara el.
E important sa te linistesti acum ca/si sa nu gresesti.
Astept raspunsul tau.

Referitor la job. Daca acceptam jobul respectiv inseamna sa ma mut si sa stau in chirie, nu era vorba de bani ci de faptul ca trebuia sa mai fac si ceva naveta pe langa si astfel imi era mai greu. Insa nici asta nu ar fi fost o problema pana la urma, as fi acceptat postul ca sa fiu aproape de el numai ca problemele cu mama lui deja incepusera si tocmai el mi-a spus ca poate ar fi mai bine sa nu ma mut, sa raman acasa si sa ne mai punem niste bani deoparte. Am vazut atunci ezitarea lui, ca nu mai doreste sa ma mut si astfel am renuntat, am simtit ca am pierdut sprijinul sau. Vreau sa punctez ca eu aici am un serviciu destul de bun si stabil. Totusi nu sunt o aiurita si nu ma avant chiar asa pe taramuri necunoscute, sa renunt chiar asa usor la tot ceea ce am reusit prin munca si cu ajutorul lui Dumnezeu.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajare
Reply With Quote