![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar... oare ce-ai dorit? Ai dorit sa fi si fericita si bine platita? Hm! Le-ai dorit pe toate si... iata ce-ai obtinut! Neacceptand ce ti s-a oferit, acum culegi ce-ai ales. Cum crezi ca s-a simtit el cand tu ai refuzat posturile de la interviurile din orasul lui? Iti spus eu: s-a simtit acolo unde l-ai pus tu, pe locul 2. Prin urmare, cum poti avea despre el o parere buna daca refuzi un job langa el? Deci parereata despre el e proasta. Poate ca ai o parere prea buna despre tine; poate. Prin inscrierea pe acest forum si relatarea publica a suferintei tale, eu vad ca tu nu accepti usor situatia si cauti suport sa te ambitionezi in continuare; am avut si eu sufrinte, dar n-am spus nimic nimanui. Acum nu se pune problema sa-l uiti, sa cauti pe altcineva, sau sa-ti schimbi sentimentele(care vad ca sunt frumoase si solide), ci se cere sa fi stapana pe ele(pe sentimente) si sa te detasezi de suferinta care te macina. Ar putea dura o saptamana. Tot ce ai trait va ramane ca bogatie in sufletul tau si te va innobila; daca vei tine seama pe viitor de ea, sunt convins ca vei trai o viata fericita, poate chiar alaturi de el sau fara el. E important sa te linistesti acum ca/si sa nu gresesti. Astept raspunsul tau. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
o mica problema de gramatica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 12 | 19.10.2011 14:01:11 |
O mica problema ! | Darkanian | Generalitati | 18 | 08.03.2011 19:58:56 |
o mica problema | danutzek83 | Din Noul Testament | 102 | 24.11.2010 14:38:58 |
Buturuga mica | andreicozia | Generalitati | 2 | 18.09.2009 23:47:10 |
|