Citat:
Īn prealabil postat de rainrainbow
asta da pilda de om sfant care nu se teme de moarte si o primeste cu bucurie pt ca stie ca va invia si ca Iisus il va primi in rai cu bratele deschise si se va bucura in veci.ferice de el si de toti care sunt acolo.acum ai un duhovnic care se roaga pt tine din cer.si felicitari!ai vazut minunea cu ochii tai!
|
Lui Dumnezeu i se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, caci minunat lucreaza prin cei placuti ai Lui. Eu nu sunt vrednica de astfel de minuni. Am vazut multi crestini care nu l-au cunoscut si sunt mai ravnitori decat multi dintre cei care l-au cunoscut. Ceea ce am remarcat este ca sfintii, avand multa indrazneala prin rugaciuni la Dumnezeu, privesc minunile ca pe ceva obisnuit.
Eu sunt un fel de Toma, o incapatanata notorie, care chiar are nevoie de astfel de minuni pentru a crede. Da, m-am convins ca exista minuni dumnezeiesti. Sfintii ne ajuta, mijlocesc pentru noi. M-au ajutat si alti sfinti.
Uite, azi un alt exemplu. Acasa fiind, am pierdut o foarfeca mica. Am cautat-o peste tot si in final am zis: ,,Iarta-ma, Sfinte Mina, ca te deranjez pentru o foarfeca, dar te rog sa ma ajuti tu s-o gasesc!'' Am bagat mana intr-o punga cu materiale si am scos foarfeca. O asezasem , la vedere, pe materialele dintr-o punga, dar, miscand punga, foarfeca alunecase printre materiale inauntru, iar eu n-o mai vedeam. In plus, uitasem unde am pus-o. M-am bucurat, fireste.
Sa-i chemam in ajutor pe Mantuitorul, pe Preasfanta Nascatoare, pe Sfintii Arhangheli si pe sfinti.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!