Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2013, 19:31:27
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Da, este un dar de la Dumnezeu sa ai un duhovnic cu viata sfanta. Insa, de asemenea, e adevarat ca la Judecata nu am cum sa mai spun ca nu am stiut anumite lucruri pe care parintele mi le-a spus intre anii 2003-2005, cat mi-a fost duhovnic. Ma cuprinde frica atunci cand ma gandesc la aceasta.

E important ca avem un rugator pentru noi in ceruri la fel de exigent ca atunci cand era in viata si la fel de dornic de a-si ajuta aproapele. Stia ca va muri la 41 de ani, stia si cum va muri, dar niciodata nu l-am auzit rugandu-se sa traiasca mai mult.

In timpul vietii, am putut sa-l cunosc atat cat mi-a permis starea mea duhovniceasca de atunci. In schimb, dupa ce a trecut la cele vesnice, am schimbat impresii, au aparut carti in care s-au adunat marturile mai multora si portretul parintelui a prins contur.

De exemplu, odata i-am cerut parintelui sa ma miruiasca si pe ochi, caci aveam deja doua dioptrii pentru distanta. Parintele, m-a miruit, iar eu credeam ca in gluma si ma gandeam ca ,,am facut-o si pe asta'', dar nu ma asteptam la nimic spectaculos. Dupa putin timp, nu-mi mai puteam suporta ochelarii si m-am dus la oftalmolog sa intreb care este cauza. Dansul m-a intrebat cine mi-a recomandat astfel de dioptrii, pentru ca eu nu am nevoie de ochelari! Atunci am cautat explicatii stiintifice, dar ulterior, cu ajutorul altor fii duhovnicesti ai parintelui, mi-am dat seama ca aceasta a fost o minune.
asta da pilda de om sfant care nu se teme de moarte si o primeste cu bucurie pt ca stie ca va invia si ca Iisus il va primi in rai cu bratele deschise si se va bucura in veci.ferice de el si de toti care sunt acolo.acum ai un duhovnic care se roaga pt tine din cer.si felicitari!ai vazut minunea cu ochii tai!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor Lucian008 Spiritualitatea ortodoxa 29 08.06.2014 01:40:20
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! Klapeman Intamplari adevarate 9 28.07.2010 11:47:06
Mi s-a intamplat un miracol? mehiel Nunta 12 18.10.2008 12:25:24