Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Vă mulțumesc din suflet pentru aceste cuvinte atât de frumoase pe care mi le-ați adresat!Și dvs. să vă ajute Cel de sus pentru mesajele atât de profunde și și sincere pe care reușiți să le transmiteți de fiecare dată!Tatăl ceresc să fie totdeauna cu dumneavoastră și să vă îndrume neîncetat în "pelerinajul" către Împărăția iubirii Sale!
|
Cuvintele mele sunt sarace Laura,trebuie sa intelegi acest lucru,sunt sarace pentru ca vor multe dar pot putine.Primii crestini,de exemplu,in simplitatea lor minunata,aveau o conceptie foarte simpla in comparatie cu iluzoria noastea complexitate.In I Tes 1:9-10 se poate vedea o licarire a credintei lor, intoarcerea de la idoli,slujirea Dumnezeului cel Viu si asteptarea Parusiei.Ce copii simpli si chiar idealisti par ei in comparatie cu tot bagajul nostru teologic.Laura cuvintele mele arunca-le la cos,sunt ca nisipul peste care trece marea efemeritatii si limitatului,dar daca vei avea in suflet,prin harul Lui,o credinta sincera,chiar aparent simpla ca a lor,atunci cu bucurie vei merge spre Imparatie.Dumnezeu sa-ti ajute.