Citat:
În prealabil postat de Decebal
Ai grijă că aici ai scos foarte urât din context. Firul de discuție respectiv, Erezia catolica cu privire la nasterea din Dumnezeu, de unde ai luat citatul, fără ca să dai vreun link, conține vreo câteva zeci de postări numai ale mele și ale lui tikkun_olam, zeci de postări cu multe argumente, din care tu ai rupt trei rândulețe, le-ai rupt din întregul context al dezbaterii și argumentativ, pentru a le afișa aici. Întreaga ta "apologie" este deci viciată de aceastză rupere nelegitimă din context, rupere prin care ai încercat să sugerezi un alt sens pentru spusele userului tikkun_olam.
|
Iar nu stie Decebal ce a facut cu celelalte nick-uri. Si pana acum ma tot acuza ca noi n-am vorbit de Filioque si nu a scris nici despre faptul ca nu se mantuiesc copiii botezati. Citatul este de pe topicul meu pe care l-a redeschis chiar el astazi:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=118
Ideea era ca de atunci a inceput un sir de neintelegeri si erori, facand pe altii vinovati (pe mine, in special) de toate neintelegerile lui din invatatura ortodoxa.