Citat:
În prealabil postat de catalin2
Alta afirmatie cu acelasi nick, in ziua in care a fost banat: "Pruncii botezați nu intră în împărăția lui Dumnezeu. Ei sunt doar botezați, salvați datorită botezului, dar nu mântuiți în chip autentic și nici apți pentru a intra în împărăția lui Dumnezeu."
|
Ai grijă că aici ai scos foarte urât din context. Firul de discuție respectiv,
Erezia catolica cu privire la nasterea din Dumnezeu, de unde ai luat citatul, fără ca să dai vreun link, conține vreo câteva zeci de postări numai ale mele și ale lui tikkun_olam, zeci de postări cu multe argumente, din care tu ai rupt trei rândulețe, le-ai rupt din întregul context al dezbaterii și argumentativ, pentru a le afișa aici. Întreaga ta "apologie" este deci viciată de aceastză rupere nelegitimă din context, rupere prin care ai încercat să sugerezi un alt sens pentru spusele userului tikkun_olam. Și ca un fapt divers, chiar cu nu mult timp în urmă am postat un citat din sfântul Maxim Mărturisitorul despre cele două chipuri ale nașterii din nou, dar s-ar putea pentru tine și pentru mulți de aici de pe forum să fie o hrană prea tare pentru dințișorii credinței voastre. Dar cred că este oricum bine dacă puneți mâna și citiți, cu ocazia asta poate vă mai emancipați în "credință".
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Uite cazul topicului de fata, din cauza ca am dovedit ca aproape tot ce a spus e gresit si nu intelege nici macar citatele pe care le posteaza nu a mai avut arguemente si a inceput sa atace.
|
În primul rând, nu ai dovedit că ceva din ceea ce am scris ar fi fost greșit. Dimpotrivă argumentele mele zac în continuare fără niciun răspuns relevant, iar despre felul în care citești dumneata citatele pe care le-am dat, m-am pronunțat la vremea respectivă. Una dintre întrebările la care nu te-am văzut să fi răspuns cu ceva convingător este una pusă și de Cezar undeva pe la începutul firului:
Dacă aparatul a surprins lumina respectivă, cum de nu a mai surprins-o nimeni cu vederea? Până acum nu am văzut niciun răspuns concludent, ci doar niște apologii ieftine ale unui alt user, ceva cu Dumnezeu, cu minuni etc, dar nu se lega nimic decât în fantazia prea bogată a respectivului utilizator.