View Single Post
Vechi 19.09.2013, 20:14:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Scuza-ma, dar... tu vezi ce scri?!
Pentru ca nu sunt de acord cu moartea cainilor maidanezi care a ajuns in strada tot din vina OMULUI, inseamna ca am probleme sociale si urasc oamenii?! Te-ai ticnit?!
Pai ticniti sunt cei care prin tot felul de argumente fistichii ajung la concluzia ca acesti caini trebuie sa ramana in continuare pe strazi, sa traumatizeze si sa omoare oameni sau vin cu solutii SF de genul sa fie stransi in tarcuri cu zecile de mii si intretinuti cu anii.

Citat:
Si cum ramane cu porunca "Sa nu ucizi?" Nu specifica doar sa nu ucizi oameni.
Asta dovedesti ca esti corijena la catehizare.

Citat:
E adevarat, la noi in oras a fost destul de frumos rezolvata treaba cu cateii comunitari, ca Slava Domnului, avem un primar capabil. Avem 2 adaposturi, unu al primariei si unu al unei fete care saraca face tot ce poate pentru cateii astia, doar ea stie cum se descurca fara finantare, fara nimic, doar din donatii, dar sincer, are respectele mele fata.
Inseamna ca aveti doar cateva zeci iar restul din motive misterioase se tin departe de oras.
Acum imagineaza-ti cum se rezolva problema similar pentru 50.000 caini.
De cate fete frustrate si fara viata persoanala e nevoie?

Citat:
Apoi, tu ai impresia ca daca OAMENII care ti-s tie atat de dragi, nu si-ar fi abandonat cateii pe strazi, ar mai fi acum atatia?1 Gandeste-te si fa o socoteala. Numai doi catei sa fie aruncati pe strada, sa zicem, mascul si femela, si intr-un an deja mai poti numara 3-7 pui de catei, s cu fiecare an ce trece tot mai mult. Deci da, e vina oamenilor.
multi sunteti cu "Luati-i aasa daca ii iubiti asa de mult"
Raspunsl e simplu: Nu-i ma abandonati voi, ca eu as lua, dar n-am unde sa tin nici macar 2 caini, apoi pe toti.
Poti fi sigura ca cei care sunt pentru eutanasierea lor nu i-au abandonat pe strazi, ca daca ii aveau pe mana, nu ajungeau pe strazi ci ...te las pe tine sa ghicesti unde.

Deci cei care i-au abandonat in loc sa le faca felul la vremea lor, sunt si cei care urla acum impotriva eutansiereii.
Nu au putut atunci, nu pot nici acum..