Citat:
În prealabil postat de AlinB
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!
Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.
Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...
|
Dom' le eu atat am zis- o vorba buna si o incurajare unui om, si o parere sincera vizavii de o situatie prezentata!
Da- evident ca varsta aduce si avantaje! Insa pot spune ca stiu foarte clar ce vreau si ca intreprind si ceva concret in sensul asta- imi place sa lucrez sau sa practic o anumita meserie, pai fac si ceva pentru asta. As dori sa nu mai fiu singur- si pentru asta am cautat, nu am ezitat cand am cunoscut pe cineva sa ne intalnim, sa discutam, sa vedem daca modul in care privim lucrurile corespunde.
Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata.