![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, cum ar putea cineva sa faca asa ceva, sunt sigur ca e o aditie minunata si asortata la personalitatea ta fermacatoare in cautarea iubirii inalt spirituale :)
|
|||
|
|||
![]()
Ca pisicele sa se ingrase si sa nu mai caute soareci si cainii sa muste strainii.
Un suflet marinimos, am inteles :) Citat:
Citat:
Nu ti-ar strica nitica catehizare, si nu pentru asta, dar se pare ca ai alte prioritati "culturale". Romanticoase, desigur. Citat:
Chiar ca n-ai habar ce vrei, de la pretentii vecine cu absurdul la toleranta extrema pentru absurd. Si la 26 ani, asta e destul de problematic. Profesional cum o duci?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da- evident ca varsta aduce si avantaje! Insa pot spune ca stiu foarte clar ce vreau si ca intreprind si ceva concret in sensul asta- imi place sa lucrez sau sa practic o anumita meserie, pai fac si ceva pentru asta. As dori sa nu mai fiu singur- si pentru asta am cautat, nu am ezitat cand am cunoscut pe cineva sa ne intalnim, sa discutam, sa vedem daca modul in care privim lucrurile corespunde. Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori chiar prezenta "reala" a celuilalt te poate incomoda, "subiectiviza'. Dupa cum ti-am zis, e o chestiune de experienta.
|
|||
|
|||
![]()
,,Ce trist! Voi imbatrani,voi deveni oribil si groaznic! Dar tabloul acesta va ramane de-a pururi tanar...Daca ar fi invers! Daca ar fi sa fiu eu pururea tanar si tabloul sa imbatraneasca!Oh,pentru asta as da orice.Mi-as da sufletul pentru asta!"(Dorian Grey)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subiecte de conversatie gasesc destul de usor, ma comport foarte natural, deschis! Discut cu oricine, fara probleme! De obicei reusesc sa ma adaptez usor, si de exemplul (cum cred ca ar trebui sa fie intr-o relatie sau casatorie): cand e vorba de servici muncim serios amandoi si ne facem datoria la locul de munca , cand e vorba de a fi alaturi unul de altul si a ne sustine reciproc suntem uniti, cand e vorba de caz de bucurie sau veselie atunci ne bucuram impreuna (mergem la o petrecere, dans, etc). |
|
||||
|
||||
![]()
Un alt thread care a dat-o in ridicol...
Nimic anormal pana aici :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Totul e absolut normal si toata lumea este bine :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Ana, initial am crezut ca vrei raspunsuri la o anumita problema. Se pare ca tu ai si solutii, de ce ai mai deschis subiectul ?
Mai ai un pic si ne dai lectii de cum sa ramai virgina pana la 70 de ani! Tu, cand ai deschis subiectul, la ce te asteptai, credeai ca vorbesti cu niste calugari cumva? Viata reala este mult mai dura,... toti barbatii sunt niste po... si toate femeile sunt niste cu... cam asta e in viata reala, restul sunt exceptii ... Ha, ha, ha ... sunt nevoit sa fiu colateral de acord cu oaia cugetatoare! Tu de fapt vrei niste confirmari la o decizie de-a ta, dar nu stii cum sa formulezi intrebarea? Stii cantecul ala: "of, of, ... ce dor, ce chin, ce jaleee,... pe la poarta dumitaleee" cam asta e cu tine, ... jale mareee! Nu trebuie sa ne aduci aminte pe ce forum suntem, ca subiectul topicului deschis de tine are legatura cu o anumita dimensiune a realitatii ... definita de lipsa a ceva ce-ti doresti tu ... dar nu prea iese la socoteala! Noi (de pe acest forum) nu avem nici o vina ca tu esti singura, fara prieten, la 25 de ani si fara solutii la aceasta problema ... nu crezi ? Cred ca esti destul de orgolioasa si cu greu vei putea sa accepti ca lumea se vede si altfel de cat cum crezi tu ... Era un banc pe vremuri in care exista o anumita "invatatura" la un moment dat, ceva de genul: "Eu ti-am dat-o, ca sa o dai, nu s-o duci cu tine-n rai!" ... asa ca nu mai pierde timpul, lasa prejudecatile, .... "ceea ce nu te omoare te face mai puternica!" ___________________________ Viata e complexa, Ana Tr. cum e? I la patrat este egal cu minus unu, facem o conventie? Dar un om la patrat? La om nu se aplica? Ah, ce pacat ... ce frumoase erau numerele complexe, ca si viata, ... o conventie! Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 02:05:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce fraza, plina de semnificatie! Ha, ha, ha,... ce bine ca nu stiu engleza! Mai Yasmina, nici oceanul nu te opreste? Ce vrei sa ne transmiti, nu poti sa te exprimi in romana sau ti-e rusine cu limba natala? E ceva destept care te reprezinta? Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 02:15:27. |
|