17.02.2018, 17:04:14
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
500 de milioane am vrut să spun, dar am inclus toți vorbitorii în limbi sau care cred în vorbirea în limbi, indiferent de cult.
Știu că pare șocant, însă vorbirea în limbi e pe toate drumurile, nu doar penticostalii, carismaticii și unii catolici vorbesc în limbi dar și mormonii și de multe ori, baptiștii, cde ori protestanți precum episcopalienii, congregaționaliștii. Singurii care se opun cu desăvârșire vorbirii în limbi sunt ortodocșii, adventiștii, martorii lui iehova, baptiștii calvini - once saved always saved - și cam ...atît.
Există în USA situații în care biserici baptiste ori luterane, ori menonite au mai mulți vorbitori în limbi decât penticostalii.
În România, sunt foarte mulți penticostali, dacă i-am aduna pe toți într-o zonă, am umple un județ întreg cu ei. Aproape toți țiganii sunt penticostali. Te duci într-o comună cu cântece, predici lacrimogene, minciuni că-i vindeci de boli, le mai dai și niste ajutoare, și toți țiganii devin penticostali.
|
Eu ti-am dat date exacte, nu ceea ce sustin unii. Ti-am spus ca nici macar toti penticostalii nu sustin asa ceva, sunt doar cateva locuri in care e scris acest numar. Ti-am aratat ca numai penticostalii sunt mult mai putini decat numerele vehiculate. La fel si carismaticii, am citit un articol de pe un site protestant in care erau dati separat penticostalii si carismaticii din mai multe tari, la fel ca in India.
|