![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
INTREBARE INCLUSA MAI JOS
Ioan 10:30) 30. Eu si Tatal Meu una suntem". In 5:18, In 17:11, In 17:21, In 17:22 31. Atunci Iudeii au luat iarasi pietre ca sa arunce asupra Lui. In 8:59, In 11:8 32. Iisus le-a raspuns: "Multe lucruri bune v'am aratat Eu voua de la Tatal Meu; pentru care din aceste lucruri aruncati cu pietre asupra Mea?" 33. Iudeii I-au raspuns: "Nu pentru lucru bun aruncam noi cu pietre asupra ta, ci pentru blasfemie si pentru ca tu, om fiind, te faci pe tine Dumnezeu". Lv 24:16, Mt 26:65, Mc 14:64, In 5:18, In 19:7 34. Iisus le-a raspuns: "Oare nu este scris in legea voastra: Eu am zis: Sunteti dumnezei 6? Ps 81:6 35. Daca ea i-a numit dumnezei pe aceia catre care a fost cuvantul lui Dumnezeu - si Scriptura nu poate fi desfiintata - Mt 5:18, Lc 16:17 36. Celui pe Care Tatal L-a sfintit si L-a trimis in lume voi Ii ziceti: Blasfemiezi!, fiindca Eu am spus: Sunt Fiul lui Dumnezeu. ( AICI SE PARE CA IN TRADUCEREA ORIGINALA GRECEASCA APARE :SUNT UNUL DIN FIII LUI DUMNEZEU) DE CE OARE LA TRADUCERE S-A MODIFICAT ACEASTA MARTURISIRE A LUI HRISTOS? Mt 27:43, In 5:17-20 37. Daca Eu nu fac lucrurile Tatalui Meu, sa nu credeti in Mine; |
|
|||
|
|||
![]()
Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux/ Vade retro satana / Numquam suade mihi vana/ Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
(glumesc doar pe jumatate, in realitate, felul in care vezi tu lucrurile ma ingrozeste> Invatatura ta ESTE satanica. Nu stiu daca sa te ironizez sau sa fiu indignata. Cred ca ar trebui sa ma tem.. asta se poate intampla oricui se inalta pe el. Stiu ca doar atata poti, oricat te straduiesti.. Cred ca este datoria mea sa-ti spun ca greseti enorm. Dumnezeu sa te miluiasca!) Last edited by anna21; 23.02.2010 at 18:34:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru a intelege opinia lui Andrei, cred ca ar trebui sa fac trimitere la unul din mesajele lui anterioare recente:
[quote] Citat:
Cred ca acum a devenit evident la ce se refera el cand vorbeste despre "fiii lui Dumnezeu" sau "UNUL din FIII lui Dumnezeu" (adica ar exista si altii, de aceeasi importanta, eventual, prezenti in alte religii). + Linkul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=21 |
|
|||
|
|||
![]()
Postari mai vechi ale lui Andrei:
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=120 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postire usoara! Oricum astept raspunsuri documentate! |
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ceea ce spui.
Unde scrie in Evanghelie despre asta? Unde vorbeste Hristos despre tron. As vrea sa citesc mai bine. Multumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sint versete care arata ca sta pe tronul LUI DUMNEZEU. |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, amesteci lucrurile rau de tot si faci o mare tocanita. Esti atat de mandru, ca daca cineva te contrazice, sari ca ars. Acolo unde nu domneste Dumnezeu, domneste satana. Daca toate religiile ar fi bune, logic, ar trebui sa fie numai una, nu mai multe. Dumnezeu sa te lumineze!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca aparenta contradictie se poate depasi daca avem in vedere ca Iisus Hristos este singurul Fiu al lui Dumnezeu dupa fiinta, iar noi suntem fii infiati prin Botez, ceea ce corespunde cu afirmatia Evanghelistului Ioan "iar celor ce cred le-a dat putere sa se faca fii ai lui Dumnezeu."
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce este Isus fiul lui Dumnezeu? | wassabi | Generalitati | 177 | 25.12.2013 23:05:33 |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
|