![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ceea ce spui.
Unde scrie in Evanghelie despre asta? Unde vorbeste Hristos despre tron. As vrea sa citesc mai bine. Multumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sint versete care arata ca sta pe tronul LUI DUMNEZEU. |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, amesteci lucrurile rau de tot si faci o mare tocanita. Esti atat de mandru, ca daca cineva te contrazice, sari ca ars. Acolo unde nu domneste Dumnezeu, domneste satana. Daca toate religiile ar fi bune, logic, ar trebui sa fie numai una, nu mai multe. Dumnezeu sa te lumineze!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca aparenta contradictie se poate depasi daca avem in vedere ca Iisus Hristos este singurul Fiu al lui Dumnezeu dupa fiinta, iar noi suntem fii infiati prin Botez, ceea ce corespunde cu afirmatia Evanghelistului Ioan "iar celor ce cred le-a dat putere sa se faca fii ai lui Dumnezeu."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am intrebat deoarece cineva tocmai mi-a punctat acest lucru si m-a cam facut curios si m-a pus pe ginduri. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine afirmatia Tatalui de la Botez si de la Schimbarea la Fata imi este suficienta. "Acesta este Fiul Meu cel iubit intru care am binevoit". O interpretarea autentica ne- o ofera Sfantul Chiril al Alexandriei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu Apocalipsa...mai greu..., nu este evanghelie, nu prea se citeste in biserica...a fost adaugata mai tirziu... nu sunt vorbele/poruncile directe ale Mintuitorului |
|
|||
|
|||
![]()
De cine crezi tu ca a fost aratata apocalipsa lui Ioan?
|
|
|||
|
|||
![]()
In evanghelia dupa Matei la 25 cu31.
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, rosteste Crezul cu voce tare si nu iti mai trebuie nici un raspuns.
Spune si tu cu toti crestinii ortodocsi:,, Cred intr-Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,.... si intr-UNUL DOMN IISUS HRISTOS UNUL NASCUT.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce este Isus fiul lui Dumnezeu? | wassabi | Generalitati | 177 | 25.12.2013 23:05:33 |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
|