Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2010, 18:08:55
caliyo caliyo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Jane, el nu se asteapta sa te inchini la statuile lui ci doar sa-i respecti credinta prin ACCEPTAREA faptului ca nu numai tu esti VIP, buricul pamintului, detinatoare exclusiva a mintuirii ci sa accepti ca si altii se vor salva prin alte cai, atit fara sa te intereseze detaliile. Atita vrea hindusul sa-i arati! Intelegere
Nu e vorba de ingamfare, nu am inventat noi crestinismul, pur si simplu suntem datori sa aratam si altora care nu cunosc calea cea adevarata. Daca toate caile sunt bune si adevarate, atunci jertfa lui Hristos ramane fara sens. Vreau sa stiu si eu logica ta Andrei: ce rost a avut sa Se intrupeze Dumnezeu, sa Se jertfeasca, daca oricum toate religiile sunt bune si fumoase?
A se intelege ca nu trimit pe nimeni in iad, pur si simplu critic religia ,nu omul .
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De dragul părintelui Teofil laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2012 22:22:10
Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian apostol viorica Intrebari utilizatori 2 29.10.2010 14:26:29
predicile Parintelui Teofil christina84 Resurse ortodoxe on-line 4 25.08.2009 20:44:16
O sinteza a gandirii Parintelui Teofil Laurentiu Generalitati 0 17.09.2006 13:15:46