![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o icoana la casa bunicilor mei, cu o stampila pe spatele acesteia. Recunoaste cineva despre ce este vorba? Incerc sa atasez o poza cu icoana si stampila.
Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Este ortodoxă, în primul rând?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pare un tablou religios, nu o icoana. In al doilea rand, cand faci poze de aproape, seteaza pe macro, pentru a iesi clara imaginea. Nu se vede nimic din stampila.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, este un tablou, nu am facut eu poza, am sa cer sa faca o poza mai clara, oricum e vechi si nu se distinge clar nici cu ochiul liber. Ma gandeam ca probabil daca sunt cunoscatori isi pot da seama despre ce e vorba. E un tablou ortodox, asta stiu sigur .
Multumesc oricum pentru reply. |
|
|||
|
|||
![]()
frumoasa..
|
|
|||
|
|||
![]()
Acu ceva timp, am gasit intr-o piata, aici in germania, o icoana frumoasa, pictata, si foarte veche. cand m-am uitat pe spatale ei, avea o astfel de stampila, si n-am mai cumparat-o. mi s-a parut ciudat.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=titura;318255]Am o icoana la casa bunicilor mei, cu o stampila pe spatele acesteia. Recunoaste cineva despre ce este vorba? Incerc sa atasez o poza cu icoana si stampila.
Multumesc.[/QUOT Pentru a fi sfintita o icoana se tine in Sf Altar 40 zile, timp in care preotul citeste rugaciunile necesare sfintirii.....dupa, pe spatele icoanei se pune insemnul - stampila lacasului de cult unde a fost sfintita(manastire, biserica) si data.Chiar daca fotografia nu este clara se poate observa pe mijloc, imaginea unei biserici.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
Cum putem recunoaste produsele modificate genetic din hypermarket | carmina | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 21.12.2010 21:25:27 |
Recunoaste cineva poza ca fiind o scena biblica? | emablg | Generalitati | 11 | 20.09.2010 17:29:45 |
Omul - icoana a lui Dumnezeu, icoana - chip al omului îndumnezeit | adam000 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 19.11.2009 13:34:52 |
|