![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Ajuta! Sunt elev in clasa a 11-a si, doresc sa dau la Facultatea de Teologie.Din pacate nu sunt la seminar, sunt la liceu normal...Sunt din Bucuresti si va cer sfatul dumneavoastra sa-mi spuneti mai multe despre cum este la Facultate sau la ce facultate sa ma duc etc. Daca puteti sa ma ajutati va sunt recunoscator.Doamne Ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
nimic?aaaa
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu cum e facultatea, pot spune doar că o poți face, chiar dacă n-ai învățat la seminar. Și sper să fii un bun trăitor creștin, altfel mai bine reprofilează-te, sunt mulți care n-au nicio treabă cu religia și totuși sunt preoți, diaconi, pictori de biserici, etc. și-i smintesc pe creștini. Dacă vrei să-i slujești Domnului du-te, dacă vrei doar să înveți teologia ca pe o altă profesie, pentru bani sau alte motive laice, atunci renunță! Sunt multe alte facultăți.
|
|
|||
|
|||
![]()
care sfatul parintilor si duhovnicului ei sunt cei indreptatiti sa te sfatuie cel mai corect
|
|
|||
|
|||
![]()
dar cineva care este in cadrul Fac. sau a facut facultatea de curand nu mar putea ajuta.. cu Parintele Duhovnic am vorbim si ma va sprijinii dar nu am avut timp cu dansul sa discut mai multe detalii
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ai sa te intretii dupa 18 ani? Dupa cum vezi totul costa foarte scump. Ce ai sa faci? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detalii despre facultatea de teologie ? | Robertworld | Preotul | 2 | 07.04.2011 11:13:20 |
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 10.07.2010 22:41:47 |
facultatea de teologie | n_claudia | Generalitati | 16 | 23.07.2009 17:25:16 |
facultatea de teologie URGENT | ramona21 | Generalitati | 2 | 22.11.2007 18:34:15 |
|