![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa aflu parerile celor care au cunoscut pacatul si acum traiesc bucuria pocaintei si speranta iertarii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate.Nu prea imi ajuta sa stiu ca si altii au cazut in pacat, atata timp cat cu totii gresim, fiecare avandu-si pacatele sale, mai mult sau mai putin grave.Oricum ideea nu era ca acum sunt bucuroasa ci ca incerc sa-mi traiesc viata in pocainta.Tragedia este caderea in pacat.Ceea ce vroiam eu sa aflu era daca mai exista persoane care s-au intors la Dumnezeu dupa ce au dus o viata ne-ortodoxa, ca sa zic asa.Observ ca toti din jurul meu,ma refer la cei apropiati de Biserica sunt foarte sporiti in viata duhovniceasca si merg pe drumul credintei de mici iar eu pana nu demult nu aveam tangenta cu Biserica decat foarte rar.Acum incerc sa-L cunosc pe Dumnezeu si ma intreb cum am putut trai atata timp fara El, fara lecturile duhovnicesti.Cam asta vroiam sa zic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta pentru ca altii, sau ceilalti sunt atata de "sporiti duhovniceste" de se vede de la o posta! :) |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie Hrisos mi-a schimbat viata...nu stiu cum am putut trai atata timp in intuneric...Cateodata simt nevoia insa sa Ii ofer Lui Dumnezeu o pocainta adevarata pentru ca sunt convinsa ca nu ma caiesc destul ptr ce am facut.Oricum nu m-as putea niciodata intoarce la viata pacatoasa pe care o traiam.Nelinistea mea este si in legatura ceea ce am facut inainte...ma intreb daca, avand trecutul pe care il am, ma va putea accepta cineva asa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica de ce nu se schimba de fapt felul de faptuire??????;):D:( |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
stiu ca este f cunoscut, dar ... INFORMARE... F Important! | guest100 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 28.03.2012 13:10:18 |
Intrebare pentru cei convertiti:cum L-ati cunoscut pe Dumnezeu? | laurastifter | Generalitati | 14 | 22.12.2011 18:05:25 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
Un verset cunoscut | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 08.08.2008 09:49:46 |
|