![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarasi ai citit pe vreun site creationist "teoria evolutiei este cladita pe cateva oase" . Te mai intreb iara, de unde scoti afirmatiile astea ? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
amice .... alte prostii mai ai ?
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asteptam cu veselie sa facem misto de tine cit de credul esti ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Am zis eu ca "teoria evolutiei e cladita pe oase foarte multe" ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire PS fosilele nu sunt dovezi ale evolutiei amice..... NICI UN TIP DE OASE .... stii de ce ? columna geologica ESTE O INVENTIE care nu are nici o baza stiintifica , darwin in cartea sa a spus ca daca nu se gaseste SPECIA INTERMEDIARA toata teoria lui cade etc etc etc .... dar nu intru in amanunte ca vad ca tu HABAR nu ai dar crezi .... tipic ateilor care cind sunt luati la bani marunti se fofileaza si nu raspund la nimic ..... morrrrr de rasssss ![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Te-ai saturat de softpedia ? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
care evolutie ?
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
nu amice ... acolo poate mai poti sa te desfasori ... aici nu mai poti
![]() multa iubire ps vezi ca mai e un site unde am fost ... cauta/l si pe ala si CITESTE CU ATENTIE ce am scris pe cel doua .... ca sa nu ai dubii in ceea ce ma priveste ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
În vechime, falsa idee că sufletul a fost creat după trup era pusă în contrast cu ideea opusă - și la fel de falsă - a preexistenței sufletelor. Sfinții Părinți, respingând ambele teorii, au afirmat limpede că sufletul și trupul omului au fost create simultan. Iată ce scrie Sfântul Ioan Damaschin: "Trupul și sufletul au fost făcute deodată, iar nu întâi unul și apoi celălalt, după cum în chip prostesc afirmă Origen." (Sfântul Ioan Damaschin, Dogmatica)
cocacoc, the listener, care este parerea Dvs despre acest subiect ... cum explica evolutionismul lui Darwin aparitia sufletului ... as prefera sa folositi un limbaj mai academic ... daca nu va cer ceva peste posibilatatile voastre de exprimare ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps pe coca poti sa il iei cu dumneavastra , pe mine nu ,ca nu am 1000 de ani .... multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|