![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." (Ioan.5:24) ...... si totusi...... "Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup." (2Cor.5:10) ......- contradictie? in Biblie? o, nu ...... Dar, dupa cum nici mantuirea nu este inteleasa cum trebuie, scripturistic, nici judecata nu este. Cu atat mai putin. --sorry, suntem off topic-- |
|
|||
|
|||
![]()
Chestia asta cu marturisesti pe Hristos si esti salvat care se traduce prin "vino la noi boteaza-te si esti salvat " nu inseamna nimic in realitate.
Unii afirma despre cei ce cad ca ei nu au fost mantuiti pentru ca nu au crezut cu adevarat dar cei ce cred cu adevarat sant mantuiti.Pai daca e asa de unde stim ca cel ce-l marturiseste pe Hristos crede cu adevarat in El ? Vezi ca tot la fapte ajungi ? La roadele credintei ? Esti in avion, l-ai prins pe Dumnezeu in brate dar tine-te de el pana iti da binecuvantarea,tine-l langa tine pana dimineata fara sa-ti pese de lovituri cum a facut Iacob .Imparatia se ia cu asalt nu cu vorbe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciunea mea facuta cu credinta nu a mutat muntii Lui ci a miscat inima Lui. De multe ori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma, dar tie se pare ca nici Hristos nu-ti poate vorbi. Daramite eu.
"Si Se mira de necredinta lor." (Marcu6:6) Last edited by ucenic; 15.02.2012 at 13:50:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul , ca un bun asculta rugaciunea tuturor.Chiar si a celor mai pacatosi oameni. Bunatatea Lui nu trebuie inteleasa ca un merit al tau.Adica daca Domnul e bun cu tine chiar crezi ca meriti lucrul asta? Bunatatea lui nu se datoreaza eforturilor tale...Sa nu uit ca soarele rasare si peste cei drepti si peste cei pacatosi. Au doara nu cumva vei fi un drept din cauza ca sarele a iesit astazi in orasul tau? E o dovada concreta de slava desarta, de mandrie crasa. Au doara ai uitat prima fericire"fericiti cei saraci cu duhul ca acelora este Imparatia cerurilor?"
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna "se pare" ? Ce intelegi tu prin expresia " se pare " ?
|
|
|||
|
|||
![]()
texte! asa v-a spus un prooroc de-al dumitale, si mie mi-a spus unul la fel, ca am miscat inima Tatalui, inventii ieftine menite sa atraga la cultul respectiv!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|