![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi pare sincer rau pentru reactia mea lipsita de sentimente crestinesti, dar plina de trufie si de mandrie (bazata pe competenta profesionala), insa pur si simplu m-a scos din sarite faptul ca , dupa ce explic cu argumente solide problema fosforului in legatura cu insinuarea ca lumina de la Ierusalim este un trucaj, dl. Dumitru vine cu urmatoarea asertiune: Citat:
Si imi spune ca nu aduc nici un argument logic ! Puteam sa spun ca am fost eu insumi si am vazut _ atunci ce ar mai fi spus ? Ca de fapt sunt un mincinos, sau ca am avut halucinatii... caci ce altceva i-ar mai fi ramas ? Si cand l-am pus in fata propriei logici, nu i-a mai ramas de facut decat sa spuna ca vorbesc "pe langa". Ideea de baza era aceasta: asa cum dansul neaga buna credinta a martorilor fenomenului de la Sf. Mormant si spune ca totul este trucaj, fara sa aiba alta baza decat propria convingere, exact in acelasi mod neg si eu buna intentie a celor care au emis ipoteza folosirii fosforului si au facut "demonstratii" intr-un studiou de televiziune, avand si eu ca baza propria mea convingere. Iata insa ca, in afara de propria mea convingere, chiar am avut argumente obiective, si nu doar m-am pus "contra"" de dragul de a face in ciuda cuiva. Mi-am pierdut pur si simplu rabdarea cand, dupa ce eu am adus argumente stiintifice obiective prin care combat ipoteza folosirii fosforului, dansul vine si imi spune cu tupeu: "Nu esti valabil, caci ai adus ca argumente povestirile altora si niste clipuri deplorabile". Nu stiu daca stiti, dar dumnealui a mai avut postari diversioniste pe site. Ma refer la aceea in care cultiva confuzia intre Cinstitele Daruri si Sfintitele Daruri. Last edited by AdrianAamz; 28.05.2011 at 19:17:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|