![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Perfect deacord! Legea nu pedepseste suficient si cu toate "testamentele" i-as taia "mostenirea genetica".
|
|
|||
|
|||
![]()
Florine, nu te mai agita.Ai dreptate totala.Cei care sustin contrariul, cu siguranta n-au nici sotie,nici copii si habar n-au ce vorbesc.E usor sa vorbesti din carti.Mai greu este pe strada..Dar sa-i fereasca Dumenzeu!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Regret ca atunci cand iti combat o idee,te simti atacat.Nu asta e intentia mea.Dar imi expun si eu parerea.Daca ar fi sa ma iau dupa aceasta logica, apoi ideile tale ma ucid deseori,nu doar ma ataca..:-))Poate ca deseori ideile mele sunt cum spui tu, ca niste bancuri, dar te asigur ca sunt sincere si de buna credinta. Eu din postarile tale care fac referire la persoana mea,nu pot observa ceva la mine,decat la tine.Sunt aici niste persoane "grele",pe care le respect foarte mult si le apreciez si din a caror mesaje,pline de iubire si de sinceritate, pot sa observ ceva la mine si sa vreau sa corectez. PS- ai locatia Maramures, apoi nu esti de prin partea locului, esti in excursie acolo?Ca morosenii is batausi frate..In copil de morosan/sa nu dai cu bolovan... ![]() ![]() In rest,toate cele bune si post binecuvantat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In caz ca nu ai observat,cel care a deschis topicul are nevoie de lupta,dar lupta lui trebuie sa fie cu el insusi,si ca orice crestin mai trebuie sa lupte si cu duhurile rele.Acuma tu ce crezi,la problemele care le are,ce i-ar fi mai de folos,sa inceapa lupta cu patimile sau sa se antreneze la sac ca sa bata pe eventuali atacatori care nici macar nu exista acum,doar ca au fost adusi in discutie de persoane care dupa parerea mea ar trebui sa posteze pe alte feluri de forumuri.SA ITI IUBESTI APROAPELE,da intradevar uneori inseamna sa il aperi de cei care il ataca,dar pentru asta trebuie sa ai discernamantul necesar sa-i vezi pe adevarati atacatori,si sa il ajuti sa se apere,dar nicidecum sa il indrumi catre SPORTURI VIOLENTE,caci acesti dusmani imaginari nici macar nu exista,doar ca au fost adusi in discutie de unii care nu prea stiu ce fac. SI ca sa iti raspund la intrebare,iti spun ca poti sa faci 5 ani de karate sau ce vrei,caci lupta de strada este cu totul altceva decat cea in ring.In strada poti foarte usor sa iei un par in cap si sa uiti tot ce ai invatat in 5 ani!!! De aceea crestinii isi pun nadejdea in Dumnezeu,iar EL ii apara de asemenea imprejurari!!! Ca sa faci un sport care implica agresiunea si lovirea partenerului,pentru o eventuala aparare impotriva hotilor sau a unor agresori imaginari ,mie unul mi se pare o aberatie,caci pana sa ajungi acolo va trebui sa dai pumni si picioare in cap colegilor de antrenament,iar asta cred ca e impotriva vointei lui Dumnezeu.DACA VEI FII VREODATA ATACAT FARA MOTIV atunci da poti sa te aperi,dar pentru asta nu iti trebuie antrenamente.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
||||
|
||||
![]()
Treaba e ca ma mai gindesc daca sa practic s-au nu Kik-boxul insa chiar daca o voi face o fac pentru a scapa de frica adica sa fiu mai increzut in sine, si la nevoie sa pot sa apar pe altii de agresiune fizica si verbala, in general cred ca nu e rau atita timp cu ce scop o folosesti, chiar si trupele speciale si in armata daca nu gresesc, soldatii tot sint invatati astfel de tehnici pentru a le folosi in caz de necesitate, nu mai vorbesc despre arme ,cutite, etc. cred ca conteaza scopul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kik-box-ul este un sport de contact. Aikido este un stil de lupta pur defensiv. Nu exista competitii intre sportivi. Este sportul perfect pentru dezvoltarea auto-controlului. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere aveti despre bungee jumping? Si asta e sport..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Apropo am auzit o vorba ca cel care e chemat la manastire si nu se duce nu-i merge in viata...ce parere aveti despre asta e ceva adevarat? s-au sint doar superstitii si zvonuri fara pic de adevar ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|