Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2011, 11:07:20
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Te mai întreb o dată: tu, dacă vine cineva sa te violeze, ce faci? Îi predici din Noul Testament?

Una e să înduri o palmă, alta e sa vezi cum îți sunt molestați copiii. Dacă vrei, mai găsesc și alte situații concrete cînd ești dator să ripostezi.
Perfect deacord! Legea nu pedepseste suficient si cu toate "testamentele" i-as taia "mostenirea genetica".
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 11:16:13
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Te mai întreb o dată: tu, dacă vine cineva sa te violeze, ce faci? Îi predici din Noul Testament?

Una e să înduri o palmă, alta e sa vezi cum îți sunt molestați copiii. Dacă vrei, mai găsesc și alte situații concrete cînd ești dator să ripostezi.
Florine, nu te mai agita.Ai dreptate totala.Cei care sustin contrariul, cu siguranta n-au nici sotie,nici copii si habar n-au ce vorbesc.E usor sa vorbesti din carti.Mai greu este pe strada..Dar sa-i fereasca Dumenzeu!
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 11:30:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Scuza-ma draga,dar ideile tale suna a bancuri.Aceasta este a 3-a,sau a 4-oara cand ma ''ataci'' si e prima data cand iti raspund.Ti-am raspuns deoarece m-am gandit ca poate,poate vei observa ceva la tine,dar se pare ca m-am ostenit degeaba.Oricum eu te invit in continuare sa iti faci treaba caci...hmm mie unul imi prinde bine!
Sper ca nu te-am suparat,dar daca am facut-o soryyyyyyyyy!
Apropo,ai putea sa imi dai SI niste detalii despre stilul SARPE,asta asa sa nu mor prost!(GLUMEAM evident,stai linistita,nu vreau sa ma bat in strada.)
In speranta ca ai inteles ceva din mesajul meu,iti urez o noapte buna!
Hhheeeii vulurasule, nu m-am suparat ca n-am de ce.Dar ma cam ispitesti..

Regret ca atunci cand iti combat o idee,te simti atacat.Nu asta e intentia mea.Dar imi expun si eu parerea.Daca ar fi sa ma iau dupa aceasta logica, apoi ideile tale ma ucid deseori,nu doar ma ataca..:-))Poate ca deseori ideile mele sunt cum spui tu, ca niste bancuri, dar te asigur ca sunt sincere si de buna credinta.

Eu din postarile tale care fac referire la persoana mea,nu pot observa ceva la mine,decat la tine.Sunt aici niste persoane "grele",pe care le respect foarte mult si le apreciez si din a caror mesaje,pline de iubire si de sinceritate, pot sa observ ceva la mine si sa vreau sa corectez.

PS- ai locatia Maramures, apoi nu esti de prin partea locului, esti in excursie acolo?Ca morosenii is batausi frate..In copil de morosan/sa nu dai cu bolovan...- parca ti-am mai cantat asta o data,cand ai sarit sa-l ameninti pe Andrei,pentru ca ti s-a parut ca te-a atacat..numai atacatori pe forum...

In rest,toate cele bune si post binecuvantat!
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 12:00:42
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
Să-ți iubești aproapele înseamnă uneori să-l aperi de cei care-l atacă. Tu ce faci cînd vezi pe cineva că este atacat pe stradă? Sau cînd iți intră în casă hoții? Te aperi, creștinește, dînd și pumni în cap dacă situația o cere.

Nu văd nici o problemă să înveți să te lupți, atîta timp cît nu lupta este folosită în scop rau.
In majoritatea cazurilor,si aici ca si in lume,sunt persoane care seamana pentru Dumnezeu,si personaje care seamana pentru....(unii dintre acestia nici macar nu isi dau seama ce fac,saracuti,iar daca le spui ceva se aprind ca si....).Avem dovada clara a acestui topic.

In caz ca nu ai observat,cel care a deschis topicul are nevoie de lupta,dar lupta lui trebuie sa fie cu el insusi,si ca orice crestin mai trebuie sa lupte si cu duhurile rele.Acuma tu ce crezi,la problemele care le are,ce i-ar fi mai de folos,sa inceapa lupta cu patimile sau sa se antreneze la sac ca sa bata pe eventuali atacatori care nici macar nu exista acum,doar ca au fost adusi in discutie de persoane care dupa parerea mea ar trebui sa posteze pe alte feluri de forumuri.SA ITI IUBESTI APROAPELE,da intradevar uneori inseamna sa il aperi de cei care il ataca,dar pentru asta trebuie sa ai discernamantul necesar sa-i vezi pe adevarati atacatori,si sa il ajuti sa se apere,dar nicidecum sa il indrumi catre SPORTURI VIOLENTE,caci acesti dusmani imaginari nici macar nu exista,doar ca au fost adusi in discutie de unii care nu prea stiu ce fac. SI ca sa iti raspund la intrebare,iti spun ca poti sa faci 5 ani de karate sau ce vrei,caci lupta de strada este cu totul altceva decat cea in ring.In strada poti foarte usor sa iei un par in cap si sa uiti tot ce ai invatat in 5 ani!!! De aceea crestinii isi pun nadejdea in Dumnezeu,iar EL ii apara de asemenea imprejurari!!! Ca sa faci un sport care implica agresiunea si lovirea partenerului,pentru o eventuala aparare impotriva hotilor sau a unor agresori imaginari ,mie unul mi se pare o aberatie,caci pana sa ajungi acolo va trebui sa dai pumni si picioare in cap colegilor de antrenament,iar asta cred ca e impotriva vointei lui Dumnezeu.DACA VEI FII VREODATA ATACAT FARA MOTIV atunci da poti sa te aperi,dar pentru asta nu iti trebuie antrenamente.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 12:42:34
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2011
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Sanduu
Implicit

Treaba e ca ma mai gindesc daca sa practic s-au nu Kik-boxul insa chiar daca o voi face o fac pentru a scapa de frica adica sa fiu mai increzut in sine, si la nevoie sa pot sa apar pe altii de agresiune fizica si verbala, in general cred ca nu e rau atita timp cu ce scop o folosesti, chiar si trupele speciale si in armata daca nu gresesc, soldatii tot sint invatati astfel de tehnici pentru a le folosi in caz de necesitate, nu mai vorbesc despre arme ,cutite, etc. cred ca conteaza scopul...
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 12:44:44
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
Treaba e ca ma mai gindesc daca sa practic s-au nu Kik-boxul insa chiar daca o voi face o fac pentru a scapa de frica adica sa fiu mai increzut in sine, si la nevoie sa pot sa apar pe altii de agresiune fizica si verbala, in general cred ca nu e rau atita timp cu ce scop o folosesti, chiar si trupele speciale si in armata daca nu gresesc, soldatii tot sint invatati astfel de tehnici pentru a le folosi in caz de necesitate, nu mai vorbesc despre arme.
E un sport si stai linistit! Daca iti da incredere practica-l. Si alege de pe forum doar ce-i bun.
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 12:54:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
Treaba e ca ma mai gindesc daca sa practic s-au nu Kik-boxul insa chiar daca o voi face o fac pentru a scapa de frica adica sa fiu mai increzut in sine, si la nevoie sa pot sa apar pe altii de agresiune fizica si verbala, in general cred ca nu e rau atita timp cu ce scop o folosesti, chiar si trupele speciale si in armata daca nu gresesc, soldatii tot sint invatati astfel de tehnici pentru a le folosi in caz de necesitate, nu mai vorbesc despre arme ,cutite, etc. cred ca conteaza scopul...
Daca vrei sa practici un sport care sa te disciplineze fizic si mental, alege aikido.
Kik-box-ul este un sport de contact.
Aikido este un stil de lupta pur defensiv. Nu exista competitii intre sportivi.
Este sportul perfect pentru dezvoltarea auto-controlului.
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 12:58:20
cristinadaciana
Guest

Implicit

Ce parere aveti despre bungee jumping? Si asta e sport..
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 13:05:13
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Daca vrei sa practici un sport care sa te disciplineze fizic si mental, alege aikido.
Kik-box-ul este un sport de contact.
Aikido este un stil de lupta pur defensiv. Nu exista competitii intre sportivi.
Este sportul perfect pentru dezvoltarea auto-controlului.
treaba e ca exact nu departe de locuinta mea este o sectie de kik-box, ma avantajeaza deoarece e aproape de casa :)
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 13:06:37
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Implicit

Apropo am auzit o vorba ca cel care e chemat la manastire si nu se duce nu-i merge in viata...ce parere aveti despre asta e ceva adevarat? s-au sint doar superstitii si zvonuri fara pic de adevar ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cand unul din parinti ramane singur Carine Generalitati 15 27.08.2011 18:52:52
SF.Maslu cu un singur preot? anisoara Generalitati 10 12.07.2011 02:39:11
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Isus cu un singur ''i'' Templier Knight Generalitati 63 12.12.2010 14:20:27
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL LapetiteMoc Maslul 0 05.05.2009 14:51:14