![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandeste pozitiv despre tine, pune-te in valoare cu modestie si curaj, indrazneste! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
eu fac peste o saptamana 38 si nu sunt casatorit.
si? si eu as vrea sa am o familie. dar nu disper. daca o fi, o fi, daca nu, nu. esti inca tanar, ai timp destul. |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Sanduu! Pace in suflet si multe bucurii!
Mare este Dumnezeu, nu dispera! Ai incredere ca nu te va lasa! |
|
||||
|
||||
![]()
eu nu sint asa puternic ca tine moral, :) insa speranta moare ultima
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Și ce-i care sunt mai sobri din fire, ce vor face? Rămân cumva singuri? :-/
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si e frumoasa oricum ar fi :) |
|
||||
|
||||
![]()
Mai Sanduu-le, tu esti un om bun, si un om bun are sufletul frumos. Ce-ti lipseste tie este o activitate care sa te mobilizeze, sa-ti placa, sa te pasioneze. Spui ca si la servici te plictisesti si acasa la fel. Ia incearca sa vezi ce te-ar pasiona, ce ai face tu cu placere, uite de exemplu eu am sahul ca hobi, m-a pasionat de mic si, desi eram si eu un retras, un timid si un singuratic, prin sah mi-am invins toate aceste defecte, le-am facut sahmat (aici ma laud un pic, sa ma ierte cei mai inaintati). Dar ideea asta e, daca ai voce mergi si canta in corul bisericii, daca ai talent la desen picteaza, vezi si tu ce talente sau inclinatii ai si cultiva-le. Bine ar fi sa fie din cele ce te imping in mijlocul oamenilor, sa-ti faci prieteni cu aceleasi preocupari ca si tine. Iar cu jumatatea, vine si ea nu-ti fa probleme, ca poate mai tarziu o sa spui "ma, da' cin'm-o pus sa ma grabesc asa". Ei, glumesc. Toate la timpul lor. Capu' drept, inima sus!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur cand vad atatea ganduri frumoase care se indreapta spre tine tocmai azi,de ziua ta!
LA MULTI ANI inca o data! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|