![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu hotărăște din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoșați inimile voastre". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ziua" care ne-a adus mântuirea, este ziua mântuirii, iar aceasta nu este o zi calendaristică, ci ziua în care L-am acceptat pe El.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fi avut Mantuire fara duminica aia in care a Inviat Iisus Hristos?Unde am fi fara ziua aceia?Exista vreo alta zi mai mareata pentru om si o pricina de bucurie si de sarbatoare mai mare decat asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar am fi avut Înviere în duminica aia, dacă nu exista o vinere a Jerfei Sale? Și am fi avut o vinere a Jertfei, dacă nu conducea către aceasta întreaga activitate publică de prezentare a Principiilor Împărăției Sale? Și după toate acestea, fără lucrarea de Mare Preot și Mijlocitor din Ceruri, mântuirea noastră nu ar fi completă. Degeaba încearcă unii s-o compenseze prin sacerdoțiul inutil al preoților pământești, ori prin multitudinea de "mijlocitori" umani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am relatat profetiile lui, pentru ca nu este "eroul principal". Faptul ca profetesa la plagiat si a preluat din invataturile mileristilor(deci va trageti seva si din Miller) n-am considerat asa de important. In ce priveste "confuzia mea cu privire la inceputul sec. 20", ea nu poate fi numita o confuzie: adeptii lui Miller au astepta sf. lumii de trei ori, o data chiar la inceputul sec 20. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu! Mi s-au aburit citindu-ti aburelile. "Argumentatia" matale si a confratilor tai se bazeaza pe citate din Biblie, cosmetizate, extrase din context, si in mod voit rau interpretate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iata contextul si citatul exact: "23.Si pe cand mergea el intr-o sambata prin holde, ucenicii Sai, pe cale, au inceput sa smulga spice. 24. Si fariseii Ii ziceau: Vezi, de ce fac ei sambata ce nu se cuvine? 25. Si Iisus le-a raspuns: Oare niciodata nu ati citit ce afacut David cand a fost in lipsa si a flamanzit, el si cei ce erau cu el? 26. Cum au intrat in casa lui Dumnezeu, in zilele lui Abiatar arhiereul, si mancat painile punerii inainte, pe care nu se cuvenea sa le manance decat preotii, si a dat si celor ce erau cu el?" 27. Si le zicea: "Sambata a fost facuta pentru om si nu omul pentru sambata; 28. Asa ca si Fiul Omului este Domn si al sambetei" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dovada biblică însă tot n-ai produs-o...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|