![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

scuzele va sunt primite cu mare dragoste frateasca!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Daca as fi stiut ca fac atat rau, mai bine-mi vedeam de treaba mea..... Vedeti dumneavoastra, eu chiar am crezut ca as putea avea o contributie. Asa imi trebuie pentru ca m-am crezut cineva! Bine, am inteles, frate drag, n-o sa ma mai bag unde nu-mi fierbe oala...asemenea discutii nu sunt de nivelul meu, multumesc ca mi-ati atras atentia si inca o data va rog sa ma iertati pentru ca v-am deranjat si v-am provocat o asemenea stare.........  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

cel mai bun caz ,din viata mea ,este sotul meu ! eu nu l-am obligat sa se boteze ,sa se inchine ,sa se miruiasca ,sa se spovedeasca etc . convertirea lui la ortodoxism se datoreaza in primul rand lui D-zeu si Maica Domnului care mi-au ascultat ruga(aceea de a-l lumina sa se boteze ,in ceea ce el considera adevarata credinta ,NU NEAPARAT LA ORTODOXISM !!!! sa nu se interpreteze altfel ! ),apoi parintelui protopop S.M ,nasului de botez al sotului meu ,si implicit mamei nasului(D-zeu s-o odihneasca in pace),care prin moartea ei a facut ca sotul meu sa ajunga la aceea bisericuta ,sa il cunoasca pe parintele,care i-a devenit parinte spiritual ,asa cum zice si el !

"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

In rest, sa luam toti aminte la pilda cea mai elocventa, la sotul Dnei Violeta si la roadele rugaciunii curate! 

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ortodocsii nu trec la alte culte... 

...trec doar betivii , desfranatii , criminalii , hotii , etc. Acestia sunt adeptii cultelor NP!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Toti sunteti apropiati de Scriptura (ca o cititi si o tineti in mana) , dar nu toti impliniti ceea ce cititi.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Geony mantuitorul nu a venit pt cei drepti si luminati ,caci aceia erau vrednici de toata mila Lui! si ne a dat in Legea Noua ,iubirea de aproape si poate zic eu-nevrednicul-mustrarea frateasca-caci toti suntem creatia Sa-atunci cand credem de cuvinta(liberul arbitru)

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 17:15:59 | 
| de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 20:53:38 | 
| Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 15:15:46 | 
| Sanatatea, mai buna decat toate? | alexandrucoca | Intrebari utilizatori | 19 | 08.10.2010 11:49:47 | 
| Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 20:40:23 | 
| 
 |